Gość: KiFi IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.03, 22:24 Net, pare gierek, muzyczka, filmy, brak problemów z niebieskim ekranem...Co mi to zapewni? Win 98, czy XP???????? Link Zgłoś Obserwuj wątek
armstrong Re: XP versus '98 27.03.03, 23:49 Oczywiście, że Win98, z uaktualnieniami i IE 5.5(!)-SP2. Choć z głębi serca polecam... Linuxa! :) Link Zgłoś
armstrong Re: XP versus '98 27.03.03, 23:52 Ale możesz zainstalować OBYDWA, najpierw Win98, a potem, spod niego - WinXP, na osobnej partycji, nawet na końcu dysku... Link Zgłoś
Gość: Ciecio Re: XP versus '98 IP: *.tkdami.net 28.03.03, 00:13 Gość portalu: KiFi napisał(a): > Net, pare gierek, muzyczka, filmy, brak problemów z niebieskim ekranem...Co > mi to zapewni? Win 98, czy XP???????? odkad mam XP to nie widzialem niebieskiego ekranu!!! Link Zgłoś
Gość: mundek Re: XP versus '98 IP: 217.97.140.* 28.03.03, 12:46 cieciu bo z tego co wiem niebieskiego ekranu nie ma w XPku tylko wyskakuje inaczej powiadomienie o bledach nawet krytycznych :P Link Zgłoś
Gość: sogo Re: XP versus '98 IP: *.ltk.com.pl 28.03.03, 13:22 Gość portalu: mundek napisał(a): > cieciu bo z tego co wiem niebieskiego ekranu nie ma w XPku tylko wyskakuje > inaczej powiadomienie o bledach nawet krytycznych :P ślepoku, to wszystko o tych błędach napisane jest na niebieskim ekranie!!! Link Zgłoś
Gość: garus Re: XP versus '98 IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 28.03.03, 04:24 Gość portalu: KiFi napisał(a): > Net, pare gierek, muzyczka, filmy, brak problemów z niebieskim ekranem...Co > mi to zapewni? Win 98, czy XP???????? Win98 !!! Przynajmniej wszystko będzie działać (nawet starsze gry i programy). No i nie KRADNIE ci połowy pamięci jak XP! Link Zgłoś
stratoos Re: XP versus '98 28.03.03, 09:06 kij w mrowisko ;) jesli masz odrobine checi, wiedzy i w miare "mocny" komputer zainstaluj XP. Przemawia za nim stabilnosc i wieksze mozliwosci. Jesli jednak z najmniejszym problemem systemowym piszesz posty na usenet lub fora nie szukajac sam w sieci odpowiedzi zainstaluj sobie w98. Przynajmniej wtedy bedziesz wiedzial, ze w razie "problemw" trzeba przeinstalowac system i po klopocie. Link Zgłoś