Dodaj do ulubionych

Chciałbym coś pousuwać z autostartu

IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.10.06, 17:53
Mam kilka pytań.
Czy jeśli wyłączam sobie w autostarcie TaskMonitor mogę również wywalić
SchedulingAgent(mstask.exe) bo to chyba jest ze sobą powiązane?
Do czego służą SMSERIAL(sm56hlpr.exe) i Ensoniqmixer(starter.exe)?
Mam Zasobnik systemowy(SysTray.Exe) i SystemTray(SysTray.ExE). Czy ten drugi
mogę spokojnie wyłączyć?
Obserwuj wątek
    • beata_ Re: Chciałbym coś pousuwać z autostartu 28.10.06, 18:08
      Możesz wyłączyć wszystko, jeśli to masz w zakładce Uruchamianie w msconfig
      • beata_ Znaczy wszystko, co wymieniłeś :-) [n/t] 28.10.06, 18:09

• Gość: laik, lamer SMSerial i Ensoniqmixer IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.10.06, 18:34
          A czy mógłbym się chociaż dowiedzieć do czego służą Ensoniqmixer i SMSERIAL?
          • neder mógłbyś 28.10.06, 18:38
            www.google.pl/search?sourceid=firefox&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=Ensoniqmixer
            www.google.pl/search?sourceid=firefox&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=SMSERIAL

pzdr
          • Gość: Obywatel Re: SMSerial i Ensoniqmixer IP: *.ists.pl 28.10.06, 18:39
            ość portalu: laik, lamer napisał(a):

> A czy mógłbym się chociaż dowiedzieć do czego służą Ensoniqmixer i SMSERIAL?

Mógłbyś sie dowiedzieć.

Krok po kroku jak to zrobić:

1) uruchom przeglądarke internetową
            2) wpisz w pasu adresu www.google.pl
            3) w polu wyszukiwania wpisz SMSERIAL lub Ensoniqmixer
            4) pierwszy z brzegu wynik bedzie zawierał odpowiedź
            5) powtarzaj kroki od 1 - 3 tak długo, aż zaspokoisz całkowicie ciekawość
            • Gość: laik, lamer Re: SMSerial i Ensoniqmixer IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.10.06, 19:19
              Jakby to powiedzieć, sprawdzałem już na google wszystkie te sprawy. Wyobraźcie
              sobie, że obejrzałem sobie kilkanaście logów w których problem nie dotyczył
              wcale SMSERIAL i Ensoniqmixer i niczego się nie dowiedziałem. Uznałem, że jest
              duża szansa, że obejrze sobie jeszcze niepotrzebnie sporo takich logów, więc
              lepiej zajrzę tu. A tu cynizm. Ach już myślałem, że nawiążesz do mojego nicku,
              ale widocznie szkoda było na mnie zuzywać więcej twojego intelektu. Raz go użyłeś:
              "Mógłbyś sie dowiedzieć.

Krok po kroku jak to zrobić:
              1) uruchom przeglądarke internetową
              2) wpisz w pasu adresu www.google.pl
              3) w polu wyszukiwania wpisz SMSERIAL lub Ensoniqmixer
              4) pierwszy z brzegu wynik bedzie zawierał odpowiedź
              5) powtarzaj kroki od 1 - 3 tak długo, aż zaspokoisz całkowicie ciekawość"
              Oto pierwsze z brzegu wyniki po wpisaniu w jak to powiedziałeś "pasu":
              forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=101695
              forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=32250
              A jeśli już niczego więcej się nie dowiem dziękuję w każdym razie Beacie za pomoc.
              • Gość: werty Re: SMSerial i Ensoniqmixer IP: *.31.radom.pilicka.pl 28.10.06, 19:25
                Wybierz szukanie w całym internecie, nie tylko na stronach polskich, wysoko w wynikach będzie strona liutilities.com, tam znajdziesz informacje na temat procesów.
              • Gość: Obywatel Re: SMSerial i Ensoniqmixer IP: *.ists.pl 28.10.06, 19:38
                Gość portalu: laik, lamer napisał(a):

> Ach już myślałem, że nawiążesz do mojego nicku, ale widocznie szkoda
                > było na mnie zuzywać więcej twojego intelektu. Raz go użyłeś

Użyj swojego intelektu i znajdź w poniższym tekście informację, że "sprawdzałem
                już na google wszystkie te sprawy". Potem zajmij sie ocenianiem intelektu ludzi,
                których prosisz o pomoc.

Oto tekst:

Mam kilka pytań.
                Czy jeśli wyłączam sobie w autostarcie TaskMonitor mogę również wywalić
                SchedulingAgent(mstask.exe) bo to chyba jest ze sobą powiązane?
                Do czego służą SMSERIAL(sm56hlpr.exe) i Ensoniqmixer(starter.exe)?
                Mam Zasobnik systemowy(SysTray.Exe) i SystemTray(SysTray.ExE). Czy ten drugi
                mogę spokojnie wyłączyć?
                • Gość: Dzięki werty Re: SMSerial i Ensoniqmixer IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.10.06, 19:55
                  A więc najpierw szydzisz, że nie zajrzałem na google, bo to takie oczywiste, a
                  potem gdy się okazuje, że jednak tam zajrzałem, masz pretensje, że ci o tym nie
                  powiedziałem i przez to wysunąłeś bezpodstawne, złe wnioski.
                  Jeszcze to ładne hasełko na koniec "Potem zajmij sie ocenianiem intelektu ludzi
                  których prosisz o pomoc". Szkoda tylko, że mi w ogóle nie pomogłeś, a zachowałeś
                  się jak burak wobec mnie. Nie zakładaj z góry jak jest, bo tak jak w moim
                  przypadku możesz się mylić, strzałeczka.
                  A wracając do tematu, dzięki werty, teraz już wszystko wiem.
              • coldfusion SMSerial to drjwer do modemu :D 29.10.06, 07:43
                • Gość: CLFUSION telefonicznego motorola oczywiście :D IP: *.chello.pl 29.10.06, 07:46
    • Gość: eeech Re: Chciałbym coś pousuwać z autostartu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 08:28
      udaja ekspertów trolle
      anie wiedza czy mozna i jak wyłączyć traya
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka