mariollo1 08.01.07, 10:09 Proszę o pomoc. Czy jest mozliwe poznanie hasła drugiego użytkownika gg logującego się na tym samym komputerze??? Bardzo proszę pomóżcie... To dla mnie ważne. Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
lambert77 Re: GG - hasło!!! 08.01.07, 10:14 następny który próbuje się dowiedzieć, czy jego laska mu rogi przyprawia :) Link Zgłoś
Gość: Ania Re: GG - hasło!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 10:18 ciekawa jestem czy jest taka mozliwosc, z checia poczytalabym co moj brat pisze hehe Link Zgłoś
lambert77 Re: GG - hasło!!! 08.01.07, 10:26 ehh dzieci dzieci :) a brat powinien Ci dupsko złoić .... Link Zgłoś
esquire Re: GG - hasło!!! 08.01.07, 11:42 mariollo1 napisał: > Proszę o pomoc. Czy jest mozliwe poznanie hasła drugiego użytkownika gg > logującego się na tym samym komputerze??? Bardzo proszę pomóżcie... To dla > mnie ważne. Pozdrawiam tak jest to możliwe. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: xxx Re: GG - hasło!!! IP: *.chello.pl 08.01.07, 13:14 moze cos wiecej napiszesz jak mozna podglądnąc gg na innym kompie jak sie zna haslo a moze tez mozna jak sie nie zna hasla sa spece ktorzy cuda umia Link Zgłoś
Gość: mariollo1 Re: GG - hasło!!! IP: *.ipaper.com 08.01.07, 13:40 Podziel się informacją jeśli nie sprawi Ci to kłopotu. Dziekuję Link Zgłoś
esquire Re: GG - hasło!!! 08.01.07, 13:55 nie wiem czy to jest odpowiednie forum do tego typu rzceczy (najwyżej usuną te post): odzyskanie hasła jest możleiwe tylko w wypadku, gdy użytkownik zaznaczył opcję "zapamiętaj hasło" podczas logowania, gdzy za każdym razem ktoś wpisuje swoje hasło, trzeba użyć innego programu. www.programs.pl/program,25.html Link Zgłoś