Gość: głąb_komputerowy IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 05.05.03, 15:41 Czy moze mi ktoś napisać w krótkich słowach - co to jest i do czego służy ??? Dzięki Twojej odpowiedzi będę deczko mniejszym głąbem, niż teraz jestem i będę głąbem wdzięcznym. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: głąb_komputerowy Re: *********PLIK - CLUSALGO.DLL ************ IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 05.05.03, 20:09 Na Boga - odpiszcie, bo ja nic,tylko czekam i czekam,komputra nie wyłączam. Atu cisza i ciemność ----------- cisza dokoła,noc jasna,czyste niebo... Link Zgłoś
Gość: głąb_komp Re: *********PLK - CLUSALGO.DLL ************ IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 05.05.03, 22:16 no tak,głąbowi nikt nie pomoże. Litości nie ma już na świecie, ni zmiłowania. bardzo mi niemiło ! ale jeszcze czekam i wierzę. Link Zgłoś
Gość: obs Re: *********PLK - CLUSALGO.DLL ************ IP: *.dip.t-dialin.net 05.05.03, 23:32 cwdixon.com/support/win98_support/disk_defrag.htm Link Zgłoś
jamniczy_fan Re: !!! OBS !!!!! DZIĘKI !!!!!- CLUSALGO.DLL **** 06.05.03, 22:45 Gość portalu: obs napisał(a): > cwdixon.com/support/win98_support/disk_defrag.htm Dzięki Ci. obs. Wczytałam się w tę fachową angielszczyznę ( piękny,techniczny język albionu ) i coś mi tam w głąbim łbie zaświtało. Wiem,że gdzieś dzwonią, ale nie całkiem wiem w którym kościele. pozdr. GŁĄB. ---------------- " z głąba-ś powstał i w głąb się obrucisz " Link Zgłoś
Gość: obs Re: *********PLK - CLUSALGO.DLL ************ IP: *.dip.t-dialin.net 05.05.03, 23:35 CLUSALGO - Cluster Placement Algorithm Library Link Zgłoś
Gość: obs Re: *********PLK - CLUSALGO.DLL ************ IP: *.dip.t-dialin.net 05.05.03, 23:36 Głąbie, są różne wyszukiwarki. Link Zgłoś
Gość: głąb_komp Re: !!!! obs !!!! -- PLIK - CLUSALGO.DLL IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 06.05.03, 22:02 Gość portalu: obs napisał(a): > Głąbie, > są różne wyszukiwarki. Dzięki Ci za odpowiedź i link (z którym jeszcze nie zdążyłam się zapoznać, ale widzę, że jest jakiś lionk w twoim 1-szym poscie) Nadal nie wiem-do czego to coś służy - ten plik CLUSALGO.DLL. zawsze zgłaszany mi jest brak tego, przy defragmentacji dysku C i mimo, ze instaluję to coś to owo nie jest łykane i nadal komp zgłasza bgrak tego-czegoś. Czy to jest niezbędne do poprawnej pracy jakiegoś programu- a jeżeli tak- to do jakiego? b. proszę o jeszcze jakiś komentaż. pozdrawiam...niezdrowo_ciekawski_głąb-komp Link Zgłoś