Dodaj do ulubionych

*********PLK - CLUSALGO.DLL ************

IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 05.05.03, 15:41
Czy moze mi ktoś napisać w krótkich słowach - co to jest i do czego służy ???
Dzięki Twojej odpowiedzi będę deczko mniejszym głąbem, niż teraz jestem i
będę głąbem wdzięcznym.
Obserwuj wątek
    • Gość: głąb_komputerowy Re: *********PLIK - CLUSALGO.DLL ************ IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 05.05.03, 20:09
      Na Boga - odpiszcie, bo ja nic,tylko czekam i czekam,komputra nie wyłączam. Atu
      cisza i ciemność
      -----------
      cisza dokoła,noc jasna,czyste niebo...
    • Gość: głąb_komp Re: *********PLK - CLUSALGO.DLL ************ IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 05.05.03, 22:16
      no tak,głąbowi nikt nie pomoże. Litości nie ma już na świecie, ni zmiłowania.
      bardzo mi niemiło ! ale jeszcze czekam i wierzę.
      • Gość: obs Re: *********PLK - CLUSALGO.DLL ************ IP: *.dip.t-dialin.net 05.05.03, 23:32
        cwdixon.com/support/win98_support/disk_defrag.htm
        • jamniczy_fan Re: !!! OBS !!!!! DZIĘKI !!!!!- CLUSALGO.DLL **** 06.05.03, 22:45
          Gość portalu: obs napisał(a):

> cwdixon.com/support/win98_support/disk_defrag.htm
          Dzięki Ci. obs. Wczytałam się w tę fachową angielszczyznę ( piękny,techniczny
          język albionu ) i coś mi tam w głąbim łbie zaświtało. Wiem,że gdzieś dzwonią,
          ale nie całkiem wiem w którym kościele. pozdr. GŁĄB.
          ----------------
          " z głąba-ś powstał i w głąb się obrucisz "
    • Gość: obs Re: *********PLK - CLUSALGO.DLL ************ IP: *.dip.t-dialin.net 05.05.03, 23:35
      CLUSALGO - Cluster Placement Algorithm Library
    • Gość: obs Re: *********PLK - CLUSALGO.DLL ************ IP: *.dip.t-dialin.net 05.05.03, 23:36
      Głąbie,
      są różne wyszukiwarki.
      • Gość: głąb_komp Re: !!!! obs !!!! -- PLIK - CLUSALGO.DLL IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 06.05.03, 22:02
        Gość portalu: obs napisał(a):

> Głąbie,
        > są różne wyszukiwarki.
        Dzięki Ci za odpowiedź i link (z którym jeszcze nie zdążyłam się zapoznać, ale
        widzę, że jest jakiś lionk w twoim 1-szym poscie)
        Nadal nie wiem-do czego to coś służy - ten plik CLUSALGO.DLL. zawsze zgłaszany
        mi jest brak tego, przy defragmentacji dysku C i mimo, ze instaluję to coś to
        owo nie jest łykane i nadal komp zgłasza bgrak tego-czegoś. Czy to jest
        niezbędne do poprawnej pracy jakiegoś programu- a jeżeli tak- to do jakiego?
        b. proszę o jeszcze jakiś komentaż. pozdrawiam...niezdrowo_ciekawski_głąb-komp
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka