Gość: Andrzej Branski IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 16.04.07, 21:14 Witam. Mam Windows 98 i chcialbym zainstalowac Windows XP. Czy wystarczy ze wloze plyte z Win Xp do czytnika cd? Z gory dziekuje Link Zgłoś Obserwuj wątek
kontik_71 Re: Instalacja Windows XP 16.04.07, 21:27 Pewnie wystarczy, ale nie rob tego... upgrade laczy sie z zostawieniem wielu smieci na kompie. Skoro i tak poswiecisz dzien na ta prcae to zrob to tak wyb komp by znowu czysty i bez jakichkolwiek obciazen. Link Zgłoś
Gość: ja1453 Re: Instalacja Windows XP IP: *.nott.cable.ntl.com 16.04.07, 21:48 Ja wlasnie tak zrobilem, tzn wlozylem plytke do komputera i okazalo sie, ze zostalo mi mnostwo smieci na twardym dysku. Co moge zrobic, zeby sie tego pozbyc? Dzieki, Andrzej Link Zgłoś
kontik_71 Re: Instalacja Windows XP 16.04.07, 21:55 Jesli masz cos na dysku co jest Ci jeszcze potrzebne to zrob kopie tego. Wloz jeszcze raz plytke, skasuj partycje, zrob nowa i zainstaluj XP na nowo. Wszystko inne to jest jedynie marnowanie czasu. Link Zgłoś
Gość: art Re: Instalacja Windows XP IP: *.matarnia.pl 17.04.07, 10:16 Czy partycję trzeba tworzyć na nowo? Nie wystarczy sformatowanie już istniejącej? Link Zgłoś
Gość: Kontik Re: Instalacja Windows XP IP: *.trivadis.com 17.04.07, 10:32 W sumie nie ma to wiekszgo znaczenia a tworzenie nowej partycji nie jest jakims czasochlonnym zadaniem. Przy okazji instalacji mozna sobie przemyslec czy takie partycjonowanie, ktore bylo do tej pory, bylo dobre i odpowiadalo potrzebom. Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Instalacja Windows XP IP: *.lodz.dialog.net.pl 17.04.07, 17:30 Gość portalu: Kontik napisał(a): > W sumie nie ma to wiekszgo znaczenia a tworzenie nowej partycji nie jest jakims > > czasochlonnym zadaniem. Przy okazji instalacji mozna sobie przemyslec czy takie > > partycjonowanie, ktore bylo do tej pory, bylo dobre i odpowiadalo potrzebom. Potrzebom 98 tak ale Xp to juz nie Link Zgłoś
Gość: Kontik Re: Instalacja Windows XP IP: *.adsl.green.ch 17.04.07, 18:32 MIalem na sli potrzeby uzytkownika a nie komputera :) Link Zgłoś