Gość: hybryda IP: 12.30.45.* 23.05.03, 17:47 Mam juz dosyc wyskakujacych okienek z roznymi glupotami. Thx. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: kell Re: Jaks sie pozbyc Microsyf Messanger Service? IP: *.*.*.* 23.05.03, 18:27 poszukaj na googole przepisu, jest tego sporo. wszystkie sa bardzo nieprzyjemne dla uzytkownika i czasem (ja tak mialem) wymaga wpisywania magicznych rzeczy w rejestrze.. brrr windows.. na dodatek to o ile sie orientuje msn usunac nie mozesz, co najwyzej blokujesz jego samouruchamianie. www.it-faq.pl/news_archives/ms-news.pl.windowsxp/2002/mar/thrddir.html poszukaj pod windows messenger www.annoyances.org/exec/forum/winxp/n999075807 i niech ktos mi tu powie, ze windows jest prosty i tym bardziej logiczny w obsludze:) Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Thx! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.03, 20:22 na przykład programem tweakXP-pro można powyłanaczać jeszcze kilka zbędnych rzeczy Link Zgłoś
wch Re: Jaks sie pozbyc Microsyf Messanger Service? 24.05.03, 21:55 Po zainstalowaniu Service Packa 1 można go normalnie usunąć w Dodaj/usuń składniki systemu Windows (Panel sterowania). Link Zgłoś
stratoos Re: Jaks sie pozbyc Microsyf Messanger Service? 24.05.03, 23:31 wch napisał: > Po zainstalowaniu Service Packa 1 można go normalnie usunąć w Dodaj/usuń > składniki systemu Windows (Panel sterowania). a przed SP1 polecam XPAntiSpy Link Zgłoś
Gość: abc Ja wiem jak naj prościej IP: *.tkdami.net / 172.16.0.* 25.05.03, 13:06 Jeżeli wkurzają cie wyskakujące okienka, to znajdź ten program na dysku i zmień jego nazwe na byle jaką. System nie będzie mógł zlokalizować go i przestaną wyskakiwać okienka. Link Zgłoś
Gość: superdebil NetMeeting IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 11:19 NetMeeting też jest niezły. Jeśli macie WinXP, wejdźcie do katalogu i "c:\Program Files\NetMeeting", skasujcie jego zawartość. Mija parę sekund i pliki są z powrotem. Nie wiem jak Wy, ale ja BARDZO nie lubię kiedy system jest mądrzejszy od użytkownika. Link Zgłoś
Gość: Beny Re: Jaks sie pozbyc Microsyf Messanger Service? IP: 213.68.127.* 26.05.03, 12:32 Gość portalu: hybryda napisał(a): > Mam juz dosyc wyskakujacych okienek z roznymi glupotami. Thx. Zainstalowac sobie jakas dystrybucje Linuksa ? B. Link Zgłoś
Gość: marcin pełne rozwiązanie IP: *.phys.put.poznan.pl 26.05.03, 13:08 ...moze i istnieje ale go nie znam ja to robie tak: - ustaw sobie wyswietlanie plikow ukrytych - wchodzisz do c:\windows\inf - otwierasz w notatniku plik sysoc.inf - kasujesz wszystkie wyrazy hide - uruchamiasz dodaj/usun programy i wywalasz messangera Link Zgłoś
Gość: hybryda Re: Jaks sie pozbyc Microsyf Messanger Service? IP: *.ipt.aol.com 26.05.03, 16:13 Dziekuje wszystkim za porady. Moj problem - TO nie dziala i wszystko jest po staremu. Co ja nie probowalem zrobic...:) Skonczylo sie na tym, ze zainstalowalem XPAntiSpy, jak poradzono na tym watku. O dziwo juz od 1 godziny nic sie nie pojawilo, oby tak dalej... Thx....:0))))) Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Jaks sie pozbyc Microsyf Messanger Service? IP: *.client.attbi.com 27.05.03, 03:57 Start/Run/services.msc W oknie, które zobaczysz odnaleź Messenger, podswietl go i kliknij prawym przyciskiem . Następnie kliknij na Properties i po prostu wyłącz w Startup type. A na koniec kliknij Stop. O to chodziło ? Link Zgłoś