keirard 02.05.07, 12:25 Jak rozpoznac czy ipod nano jest oryginalny?? czy sa podroby?? znalazlam oferte tego modelu za 350 zl. Jest nowy. Jak myslicie czy to mozliwe ze jest prawdziwy apple?? Link Zgłoś Obserwuj wątek
pawel_bielsko Re: podroba??!! 02.05.07, 12:51 Zapytaj ktora generacja. Nowa(2ga) jest w wersjach 2gb srebrna, w 4gb zielonai jakas tam jeszcze. Z tylu ma napis iPod, nad nim jabluszko. jest zapakowany w male pudelko mniejsze od cegly - bardziej jak pilot od telewizora, z boku napis Ipod nano i jabluszko. A gdzie wypatrzyles? Jak w seciowym sklepie typu media markt cczy euro to powinien byc originalny. Ale ta cena jest zbyt niska. Moze jest uzywany? Sprawdz dokladnie. Wejdz na strone apple. Link Zgłoś
keirard Re: podroba??!! 02.05.07, 14:20 Wlasnie mi tez sie wydaje ze ta cena jest zbyt niska.. w sklepie np Saturn kosztuje dwa razy tyle. Ta oferta jest z allegro. 4 gb niebieski. Podobno nowy. I nie wiem co zrobic.. bo mam dziwne wrazenie ze cos sie za tym kryje. Ale z drugiej strony to super okazja. Link Zgłoś
michal_ludwik Re: podroba??!! 02.05.07, 18:49 podaj link do aukcji najpierw i pytaj, a nie pytasz czy to podróba. Jak nie zobaczymy, to ci nie powiemy. Pogłówkuj czasem. Link Zgłoś
keirard Re: podroba??!! 02.05.07, 20:16 Juz jej nie ma na allegro. Facet oferuje sprzedaz prywatnie. Hhehheh to chyba forum o iPod a nie ilorazie inteligentcji. Aaaa i nie pisalam pytania zeby ktos wyarzil opinie na temat oferty na allegro tylo o tym jak rozpoznac podrobe. Jedni potrafia przyzwoicie odpowiedziec inni niestety nie.. No coz. Pozdrawiam serdecznie. Link Zgłoś
michal_ludwik Re: podroba??!! 02.05.07, 20:28 po pierwsze, zatytułowałeś temat "podróba?", więc otworzyłem go, by sprawdzić, czy coś co podajesz podróbą jest. po drugie, pytasz jak rozpoznać podróbę. znam co najmniej dwa takie same tematy na tym forum. po trzecie, pytasz, czy cena 350 zł jest oznaką podróby. otóż powinieneś się domyślać, że nie, albowiem komuś sprzęt mógł się nie spodobać, dostał w prezencie itp, i chce go sprzedać, choćby i poniżej ceny sklepowej. po czwarte, dostajesz ostrzeżenie. Link Zgłoś