Dodaj do ulubionych

openoffice writer pomocy

13.05.07, 19:19
Opiszę problem:
Na stronie onet jest program tv, więc opcja do druku, zaznaczam, otwieram
writer i klikam kopiuj. Niestety program nie reaguje - brak odpowiedzi. Do tej
pory (do wczoraj) było ok. Pobrałem i zainstalowałem openoffice ponownie i bez
zmian.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: stypendysta Re: openoffice writer pomocy IP: *.199.50.230.tesatnet.pl 13.05.07, 19:52
      Opcja 'do druku' służy do stworzenia strony - jak nazwa wskazuje - przygotowanej do wydrukowania na drukarce, więc zasadniczo nie ma to związku z pakietem.

Otworzyłem w Operze, skopiowałem i wkleiłem do Writer'a - działa. Coś musiałeś nagrzebać w ustawieniach.
    • blagier11 Re: openoffice writer pomocy 13.05.07, 20:00
      właśnie chciałem przygotować do druku, ale nie mogę skopiować. Rano mogłem
      wpisać pierwszą stronę programu tv, ale na drugiej już się zawiesił. Teraz już
      nic nie mogę skopiować.
      • blagier11 Re: openoffice writer pomocy 13.05.07, 20:02
        ja drukuję już tym programem około roku i po raz pierwszy mam ten problem.
        • blagier11 Re: openoffice writer pomocy 13.05.07, 20:13
          blagier11 napisał:

> ja drukuję już tym programem około roku i po raz pierwszy mam ten problem.
          napisałem, że najpierw wieszał się na drugiej stronie programu tv - chodzi o to,
          że po skopiowaniu pierwszej strony usuwam programy, które są np. o stałych godz,
          albo nie będę oglądał. W ten sposób np. tvn albo polsat ma kilka pozycji, wtedy
          otwieram następną stronę onet z programem i powtarzam czynności.
          • Gość: niktabc@vp.pl Re: openoffice writer pomocy IP: *.toya.net.pl 14.05.07, 01:01
            możliwe że zablokowałaś open office na firewallu - blokada dostępu - wtedy
            będzie tak działał jeśli nie będzie miał dostępu do sieci!
            • blagier11 Re: openoffice writer pomocy 14.05.07, 05:10
              Gość portalu: niktabc@vp.pl napisał(a):

> możliwe że zablokowałaś open office na firewallu - blokada dostępu - wtedy
              > będzie tak działał jeśli nie będzie miał dostępu do sieci!

już jest ok. Nic nie kombinowałem z firewalem - zanim otrzymałem od ciebie ten
              post, kopiowałem na próbę inne stronki i writer je przyjmował. Ale to już
              historia - dzięki za pomoc.
              Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka