Gość: ela11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 13:54 OPEN OFFICE JEST DARMOWY . Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: mike Re: OPEN OFFICE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 08:36 jak widzę to tak ale w wersji domowej , na firme chyba coś kosztuje , niewiele bo ok 100zł , ja mam OO ale nic nie płaciłem bo miałem go na płycie z oprogramowaniem do sklepu i nic tam nie pisało o jakąś aktywacje Link Zgłoś
Gość: stypendysta Re: OPEN OFFICE IP: *.199.50.230.tesatnet.pl 02.06.07, 20:49 Nie wiesz, o czym piszesz, więc ... nie pisz. OO.org i OO.Ux.pl możesz używać (bezpłatnie) nawet do celów komercyjnych. OpenOffice.pl jest płatny. Jeśli chcesz mieć wsparcie, instrukcję i aktualizacje z 'przyległościami' (Java, Sunbird, Thunderbird, Firefox) płacisz za wersję pudełkową, ale wtedy rzeczywiście każde pudełko to jedna instalacja. Link Zgłoś
Gość: wolkow Re: OPEN OFFICE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.07, 14:22 Dlatego i tak lepiej jest kupić oryginalnego office'a. nie jest już taki drogi jak to kiedyś bywało no i jest jednak bardzo fajny + pomoc techniczna - duża zaleta, a za to w open office trzeba już płacić również. Link Zgłoś
stypendysta Re: OPEN OFFICE 14.08.07, 18:25 Gość portalu: wolkow napisał(a): > Dlatego i tak lepiej jest kupić oryginalnego office'a. nie jest już taki drogi > jak to kiedyś bywało no i jest jednak bardzo fajny + pomoc techniczna - duża > zaleta, a za to w open office trzeba już płacić również. Teoretycznie masz racje, ale zwróć uwagę na tytuł tego forum - z tego powodu MS Office odpada - taniej wersji Home&Student nie wykorzystasz. A dla sekretarki piszącej pisma prezesa (to oczywiście duże uproszczenie) sam OpenOffice Writer to już i tak za dużo. Dla firmy MS Office (o ile nie wejdzie w MOLP) to wydatek rzędu 1800-2200 PLN/1 lic. - drogo jak za 'maszynę do pisania'! Link Zgłoś
Gość: Krak Re: OPEN OFFICE IP: *.acn.waw.pl 24.11.07, 18:12 > Dla firmy MS Office (o ile nie wejdzie w MOLP) to wydatek > rzędu 1800-2200 PLN/1 lic. - drogo jak za 'maszynę do pisania'! Nawet biorąc pod uwagę, ze post pisałeś w sierpniu to i tak cenę wziąłeś chyba z kosmosu. Nie 1800-2000 tylko od 620 zł za wersję 2003 Basic (Word, Excel, Outlook). Link Zgłoś
stypendysta Re: OPEN OFFICE 25.11.07, 15:47 > Nawet biorąc pod uwagę, ze post pisałeś w sierpniu to i tak cenę > wziąłeś chyba z kosmosu. Czyżby? www.komputronik.pl/Oprogramowanie/Microsoft/Aplikacje/BOX/Office_2007/Microsoft_Office_Small_Business_2007_PL_BOX/pelny,id,36794/ To, o czym piszesz, to wersja OEM - w firmie z oczywistych wzgledów zwiazanie z konkretna maszyną) odpada. Ja piszę o BOX'ach. Link Zgłoś