Dodaj do ulubionych

jaki jest najlepszy program do odtwarzania filmow?

IP: *.icpnet.pl 01.06.07, 18:30
mam pytankojaki program waszym zdaniem jest najlepszy do odtwarzania filmow???
Obserwuj wątek
    • bwv1004 Re: jaki jest najlepszy program do odtwarzania fi 01.06.07, 18:44
      Media Player classic jest dobry, VLC/VideoLAN też niezgorszy.
    • Gość: T-800 Re: jaki jest najlepszy program do odtwarzania fi IP: *.multimo.gtsenergis.pl 01.06.07, 19:02
      Windows Media Player.
      • bokaj Re: jaki jest najlepszy program do odtwarzania fi 01.06.07, 20:21
        vlc.
        ma wszystkie niezbędne kodeki.
        doskonały.
        • silic Re: jaki jest najlepszy program do odtwarzania fi 02.06.07, 15:06
          > ma wszystkie niezbędne kodeki.

Jednak kilka razy zawiódł. Natomiast poradził sobie Media Player Classic. Myślę,
          że te dwa otworzą wszystko.
    • Gość: Wrecekrzepki Re: jaki jest najlepszy program do odtwarzania fi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 20:21
      Jesli chodzi o divxy itd., to dla mnie polski Subedit Player z filtrami ffdshow.
    • Gość: Gosc Re: jaki jest najlepszy program do odtwarzania fi IP: *.lodz.dialog.net.pl 01.06.07, 20:46
      PowerDVD+kodeki K-Lite Codec Pack
      • xulu Re: jaki jest najlepszy program do odtwarzania fi 01.06.07, 23:15

ALLPlayer
    • Gość: gosc Re: KMPlayer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 00:12
      dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=2209&t=24
      "KMPlayer (K-Multimedia Player) to odtwarzacz plików multimedialnych obsługujący sporą ilość formatów takich jak VCD, DVD, AVI, MPEG-1/2/4, WMV, RealMedia, QuickTime i wiele innych. Aplikacja oferuje szereg podstawowych funkcji w tym wyświetlanie napisów do filmów czy tworzenie zrzutów odtwarzanego materiału. Poza tym dzięki KMPlayer możemy ustawiać specjalne efekty dla ścieżki audio i wideo, spowalniać lub przyspieszać prędkość odtwarzanego filmu, wskazywać ulubione fragmenty filmów i znacznie więcej. Walory aplikacji dodatkowo zwiększa obsługa skórek zapewniająca dostosowanie wyglądu KMPlayera do indywidualnych potrzeb oraz obsługa zewnętrznych filtrów audio i wideo."
    • Gość: lena Re: jaki jest najlepszy program do odtwarzania fi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 14:51
      ja używam tego jest ok.
      www.avs4you.com/AVS-DVD-Player.aspx
      też miałam kiedyś problem z odtwarzaniem filmów i to mi pomogło tu to znalazłam
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=56932880&a=56939807

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka