Gość: Mati IP: *.rekin.net 06.06.07, 20:13 mam problem!!! mam plik z gra o formacie mdf i nie wiem przez jaki program mam go odtworzyc!! pomozcie mi plisss Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Kolobos Re: Plik formatu .mdf IP: *.escom.net.pl 06.06.07, 20:19 Po co piszesz na forum? Nie potrafisz wpisac w google: plik mdf www.google.pl/search?hl=pl&q=plik+mdf&btnG=Szukaj&lr= Pewnie, lepiej zasmiecac forum niz uzyc wlasnej glowy. Link Zgłoś
Gość: ehhh Re: Plik formatu .mdf IP: *.akl.callplus.net.nz 08.06.07, 09:13 A nie prosciej doradzic ze jest to "image"? Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: Plik formatu .mdf IP: *.escom.net.pl 08.06.07, 10:24 Oczywiscie, ze nie. Podajac to co podalem jest szansa, ze uzytkownik nauczy sie sam myslec i korzystac z internetu. Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Plik formatu .mdf IP: 212.76.40.* 08.06.07, 10:55 Nie do końca - na forum już niejednokrotnie przewijało się to pytanie. Po coś chyba jest wyszukiwarka na forum, o Google nie wspominając, ale po co myśleć, skoro można skorzystać z innych? Link Zgłoś