Dodaj do ulubionych

IPOD video - (30 giga)

26.06.07, 21:09
witam,

wlasnie przymierzam sie do kupna tej 'zabawki' i chcialbym poprosic wszytskich szanownych uzytkownikow tego urzadzenia o wyrazenie krotkiej opinii, czy sa zadowoleni z zakupu i czy doradzaja zakup. Za jakies krotkie uzsadnienie bylbym tez bardzo wdzieczny. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • kris.m Re: IPOD video - (30 giga) 28.06.07, 12:59
      Ja co prawda kupiłem wersję 80 GB ale jestem bardzo zadowolony, szczególnie po tym jak zacząłem poznawać filozofię itunes - jako programu zarządzającego zbiorami muzyki. Jestem na etapie przerzucania płyt audio na dysk, stwierdziłem że muzyka brzmi bardzo dobrze w formacie AAC 128kbs (tak gdzies jak mp3 256).
      Kapitalna sprawa - na jednym urządzeniu można mieć całość swoich zbiorów muzycznych, audiobooki, podcasty / audycje radiowe / słuchowiska, do tego np. SITA czy inne zbiory audio do nauki angielskiego, które często zajmują po parę giga. Często też wrzucam na ipoda różne filmiki z youtube (trzeba przerobić programem Free YouTube to iPod Converter) albo z video.google.com (tu nie trzeba przerabiać - jest opcja 'pobierz dla Video Ipod/Sony PSP). Można również przerobić sobie film na dvd do formatu ipoda, użyłem do testów programu CloneDVD Mobile).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka