yolexa 10.07.07, 16:51 Skąd wziąć darmowy program do odtwarzania filmów DVD i nagrywania płyt CD.Jestem zielona,prosze o zrozumiałą odpowiedź. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Sławek62 Re: Program do odtwarzania DVD IP: *.klaudyny.waw.pl 10.07.07, 18:43 ALLPlayer 2.4 dobreprogramy.com/index.php?dz=2&id=25&t=24 jest już nowsza wersja 3.0, poprawiono odczyt DVD, poszukaj w sieci DeepBurner 1.8.0.224 dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=37&id=631 Link Zgłoś
yolexa Re: Program do odtwarzania DVD 15.07.07, 07:49 Już wiem o co chodzi,bardzo dziękuję Link Zgłoś
Gość: yolexa Re: Program do odtwarzania DVD IP: 88.156.174.* 13.07.07, 16:06 Dzięki Sławek,ściągnęłam ten drugi program i nie odtwarza płyty,wyświetla się napis <napęd nie jest gotowy,jest zajęty lub włożono do innego niośnika>.Nie wiem o co chodzi.Prosze o rade..... Link Zgłoś
Gość: @ Re: Program do odtwarzania DVD IP: *.chello.pl 13.07.07, 16:11 Ten drugi czyli DeepBurner służy do nagrywania płyt, więc to normalne że nie odtwarza. Link Zgłoś
Gość: yolexa Re: Program do odtwarzania DVD IP: 88.156.174.* 13.07.07, 16:19 Bardzo dziękuje,nie znam sie zupełnie,a do odtwarzania płyt-oglądania filmow na płytach jaki radzicie ściągnąć,tylko w języku polskim??? Link Zgłoś
Gość: lajosz Re: Program do odtwarzania DVD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 23:35 Sławek62 już Ci napisał "AllPlayer", a nawet dał linka (to ten napis na czerwono) Pozwolę sobie na wklejenie go jeszcze raz. Oto on poniżej dobreprogramy.com/index.php?dz=2&id=25&t=24 Wystarczy na niego kliknąć, a strona z "AllPlayerem" sama Ci się otworzy. Link Zgłoś
yolexa Re: Program do odtwarzania DVD 25.07.07, 12:13 Nie wiem co robie źle,ale nagrywają mi się tylko 3 piosenki z 13.I na tym drugim programie nie odtwarza mi się film.Prosze o rade. Link Zgłoś
Gość: dvd Re: Program do odtwarzania DVD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 12:52 download.avsmedia.com/AVSDVDPlayer.exe nie wiem czy ten link zadziała,ale można też wyszukać AVS DVD Player .Mam kilka odtwarzaczy,ale kiedy chcę,żeby film poszedł na 100% bez zacięcia.to wybieram ten.Program w w 100% free,wyświetla tylko plansze z proozycjami płatnych narzędzi tego producenta.Unikat,nic nie trzeba ustawiać i chodzi z wysoką jakością. Link Zgłoś
Gość: jack Re: Program do odtwarzania DVD IP: *.aster.pl 28.07.07, 22:10 Ściągnąłem ALLplayera, gra ale odtwarza tylko w małym okienku nie mogę powiększyć na cały ekran, pojawia się czerń i słychać tylko głos. Wcześniej przy uruchamianiu programu pojawia się komunikat "The video decoder can't be shown as closed captioning on video due to the problem the graph building" znam angielski ale nie bardzo łapie techniczne znaczenie i nie wiem co można dalej z tym zrobić, może ktoś jest w stanie pomóc? Link Zgłoś
konto.w.koncie Re: Program do odtwarzania DVD 28.07.07, 22:14 ściągnij to codecs.com/download/VideoLAN.htm i zapomnij o kłopotach z kodekami Link Zgłoś
fojtho Re: Program do odtwarzania DVD 28.07.07, 22:14 Kup sobie Nintendo albo ogladaj filmy w telewizorze jesli nie umiesz czytac co do Ciebie pisza. Link Zgłoś