Gość: R IP: *.chello.pl 18.07.07, 09:27 Witam Jak skonfigurowaćInternet Explorera, aby łączył się z jedną wybraną stroną przez serwer proxy a z wszystkimi innymi bez pośrednictwa takiego serwera. Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Kolobos Re: serwer proxy IP: *.escom.net.pl 18.07.07, 10:57 Po co napisales dwa razy to samo? Zasmiecasz tylko forum. W opcjach proxy mozesz dodac, ktore strony maja sie otwierac bez pomocy proxy. Ale lepiej bedzie jak np. zainstalujesz Avant Browser (nakladka na IE), mozna w nim szybko wlaczyc proxy kiedy zajdzie taka potrzeba i rownie szybko wylaczyc. Link Zgłoś
Gość: R Re: serwer proxy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 19:01 Tylko, że tą metodą musziałbym dodać milion stron dla których nie chciałbym przechodzić przez proxy :( Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: serwer proxy IP: *.escom.net.pl 18.07.07, 19:21 Dlatego napisalem Ci zebys uzyl Avant Browser gdzie mozna latwo wlaczyc i wylazyc proxy bez dodawania wyjatkow. Link Zgłoś
Gość: R Re: serwer proxy IP: *.chello.pl 19.07.07, 09:10 Używałem Avant Browxera dopuki nie pojawiłsię IE 7.0. Jak dla mnie AV jest zbyt niestabilny. Wiem gdzie można dodawać strony nieproxsowane i jak to wyłączyć, ale takie rozwiązanie mnie nie interesuje - teraz tak robię i jest to upierdliwe. Ja chcę to tak ustawić, aby jedna strona (firmowy system CRM) działała przez proxy a wszystkie inne nie. Mam w domu internet z kablówki i bez proxy nie zawszę mogę się zalogować na naszą stronę. Testowałęm na różnych serwerach proxy, nawet na jednym kompie ze stałym adresem IP mam postawiony własny serwer proxy (który zresztą działa najszybciej). Link Zgłoś