Dodaj do ulubionych

Drogi w Wałbrzychu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 10:53
Witajcie, wybieram się za parę godzin z Zielonej Góry do Wałbrzycha i
chciałbym sie dowiedzieć jak tam u Was z nawierzchnią dróg. Wszystko jest
przejezdne? I jak tam sławetny podjazd do Wałbrzycha od strony
Świebodzic/Wrocławia? Da radę wjechać? ;-))
Obserwuj wątek
    • Gość: dorota Re: Drogi w Wałbrzychu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 11:09
      wjechać do wałbrzycha to może sie i uda, bo główne drogi są przejezdne, gorzej
      z bocznymi drożkami, a juz na pewno nie uda się zaparkowac
      • Gość: grisza Re: Drogi w Wałbrzychu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 11:33
        no to mnie pocieszyłaś :-)) dzięki
        • Gość: Ronald Re: Drogi w Wałbrzychu IP: *.isp.tvkg.net 05.03.05, 19:20
          Jak już dojechałeś, to wszystko wiesz. a ja nie wiem, czy lepiej jnak drogi są
          zaśnieżone czy jak odśnieżone, bo takie dziury jakie wyłażą w tym roku, to
          kuderde cvhyba rekord świata
          • Gość: Morion Re: Drogi w Wałbrzychu IP: *.isp.tvkg.net 05.03.05, 19:38
            Racja, Ronald. Dziury jak miednice. Ty, gdzieś napisali, że my obaj z Kamiennej
            góry jesteśmy. Pasi ci?
            • Gość: Ronald Re: Drogi w Wałbrzychu IP: *.isp.tvkg.net 05.03.05, 20:18
              Pasi, miałem kiedyś laskę na wakacjach z Kamiennej Góry. Nizła.
              • Gość: motyl Re: Drogi w Wałbrzychu IP: *.wlb.vectranet.pl 06.03.05, 09:02
                zobacz cymbale na swoje IP - .tvkg.net - Telewizja Kablowa Kamienna Góra
                • Gość: Ronald Re: Drogi w Wałbrzychu IP: *.isp.tvkg.net 06.03.05, 11:21
                  A ty się koleś nigdy z domu nie ruszasz?
                • Gość: Morial Re: Drogi w Wałbrzychu IP: *.isp.tvkg.net 06.03.05, 13:01
                  Dobra, motyl. Tego cymbała ci nie wybaczymy tak ławto, ale trochę nas
                  zdemaskowałeś. Jesteśmy na gościnnych występach na wsi. Kulig, grzaniec itd.
                  Komp pod prądem, więc nawijaliśmy aż miło. Chyba nikt się nie obraził. Jak się
                  obraził, to przepraszamy. Morial, Morion, Antol, Ronald, Aśka, Krowa i Karetka.
                  Karteka tylko udaje, że pije, to sympatyyczny gość. Aśka to facet bardziej
                  subtelny. Krowa wariat kompletny. Antol powaga, trudno go rozśmieszyć. Ale już
                  się skończyło, zrywamy się do domu. Takiej atmosfery w Wałbrzychu już nie
                  będzie, więc chyba nieprędko się odezwiemy.
                  A z ciebie też taki motyl jak z krowy hipopotam. Chyba wiemy, co z ciebie była
                  za poczwarka. ale i tak cię pozdrawiamy. pozdrawiamy też ślepąjulę, le tigre,
                  Hasana, pressforum, koze, mamwnosie, ledwozipie. Co złego, to nie my. nara
                  • le_tigre Re: Morial 06.03.05, 16:07
                    Dziękuję, pozdrowienia zwrotne.
          • Gość: grisza Re: Drogi w Wałbrzychu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 12:07
            Dojechałem, a nawet już zdążyłem wrócić do siebie. Nie było tak źle. Ale
            rzeczywiście zalegają u Was wielkie zaspy śniegu :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka