Dodaj do ulubionych

ladowanie laptopa

19.07.07, 13:51
Hej!Mam taki problem,nie wiem czy cos zle robie czy to normalne - po calej
nocy ladowania bateria wystarcza tylko na okolo dwie godziny.Jest to laptop
firmy advent.
Obserwuj wątek
    • Gość: Greg Re: ladowanie laptopa IP: *.acn.waw.pl 19.07.07, 13:55
      Po pierwsze - akumulator ma swoją pojemność i choćby nie wiem jak długo go
      ładować, dłużej od pewnej wartości nie podziała. Inna rzecz - co to za firma
      ten "advent"?
      • novalee1 Re: ladowanie laptopa 19.07.07, 15:04
        To angielski komputer,wiec pewnie angielska,mniej znana,to fakt.
        • Gość: blebleble Re: ladowanie laptopa IP: *.pronet.lublin.pl 19.07.07, 20:19
          Sprawdx w instrukcji, jak długo długo pracuje laptop na bateriach. Dwie godziny
          to wcale nie jest tak krótko, może tak mieć i już.
          • mysia1103 Re: ladowanie laptopa 19.07.07, 20:50
            Dokladnie, 2 godziny to standard - wejdz sobie na komputronik.pl i zobacz w
            parametrach, jak chcesz wiecej to dokupujesz dodatkowa baterie
            • novalee1 Re: ladowanie laptopa 20.07.07, 14:01
              Dzieki,moze faktycznie to norma,sprawdze...
              • Gość: anaia Re: ladowanie laptopa IP: 89.171.106.* 20.07.07, 15:28
                apropo baterii w laptopie. moj laptop mam od listopada zeszlego roku, teraz
                jego bateria wlasciwie jest nieuzywana, po wlaczeniu na pelnej wytrzymuje tylko
                okolo 5 min. nie wiem czy to jest normalne, serwis tego komputera jest za
                daleko abym z nim tam jezdzila, moze sie orientuje ktos jak zregenerowac taka
                baterie, o ile w ogole jest to mozliwe? i ile w ogole nowe baterie kosztuja?
                wiem ze zalezy od modelu kompa na pewno ale orientacyjnie? 200-400 zeta?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka