Dodaj do ulubionych

Jaki program posiada funkcje rysowania po pulpicie

IP: *.icpnet.pl 12.08.07, 17:00
/tle na ekranie?
Obserwuj wątek
    • Gość: madzia Re: Jaki program posiada funkcje rysowania po pul IP: *.icpnet.pl 15.08.07, 22:54
      Nikt nie zna?
      • xulu Re: Jaki program posiada funkcje rysowania po pul 15.08.07, 22:56
        napisz co ty chcesz malować na ekranie O_O
        • Gość: madzia Re: Jaki program posiada funkcje rysowania po pul IP: *.icpnet.pl 17.08.07, 00:30
          Chodzi o to, że jak będę robić prezentacje i nagrywać ją w pliku wideo to chce
          rysować po całym ekranie - czyli na mojej prezentacji np. podkreślać, pokazywać itp.
          • Gość: Rozamunda Re: Jaki program posiada funkcje rysowania po pul IP: *.com 17.08.07, 09:11
            No to zdecyduj się, czy chcesz rysować i pokazywać na pulpicie, czy na ekranie...
          • Gość: Catka Re: Jaki program posiada funkcje rysowania po pul IP: 62.215.3.* 17.08.07, 09:17
            Podczas pokazu?
    • Gość: abc Re: Jaki program posiada funkcje rysowania po pul IP: *.petrus.com.pl 16.08.07, 08:41
      brudnym palcem?
    • atari800xl a jest taki???? 17.08.07, 09:29
      no bo tak, zeby rysowac po ekranie..to pozostaje ci tylko mazak:)
      albo ekran ktory daje taka mozliwosc..sa bardzo drogie

2. mozesz sobie zrobic prezentacje w powerpoince i po kliknieciu pojawi sie
      podrkreslenie lub kolko..wczesniej musisz wszytskop rzygotowac..

albo...coz..rzutnik i folie:)
      • Gość: madzia Re: a jest taki???? IP: *.icpnet.pl 18.08.07, 13:01
        Na pewno jest coś takiego, bo widziałam! Tak, że zamiast kursoru myszy jest
        "pisak" i wtedy moge na tle wszystkiego co jest na ekranie (czy to jest strona
        internetowa, world itp.) moge rysować.
        • Gość: Kacper Re: a jest taki???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.07, 20:08
          Je też poszukuje tego programu !
        • beata_ Do tabletu PenPartner2, Wacom-a dodany jest... 01.09.07, 20:28
          ... program JustWrite Office, to jest chyba to, o co Ci chodzi.
          Nie wiem tylko czy występuje luzem.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka