Gość: madzia Re: Jaki program posiada funkcje rysowania po pul IP: *.icpnet.pl 15.08.07, 22:54 Nikt nie zna? Link Zgłoś
xulu Re: Jaki program posiada funkcje rysowania po pul 15.08.07, 22:56 napisz co ty chcesz malować na ekranie O_O Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Jaki program posiada funkcje rysowania po pul IP: *.icpnet.pl 17.08.07, 00:30 Chodzi o to, że jak będę robić prezentacje i nagrywać ją w pliku wideo to chce rysować po całym ekranie - czyli na mojej prezentacji np. podkreślać, pokazywać itp. Link Zgłoś
Gość: Rozamunda Re: Jaki program posiada funkcje rysowania po pul IP: *.com 17.08.07, 09:11 No to zdecyduj się, czy chcesz rysować i pokazywać na pulpicie, czy na ekranie... Link Zgłoś
Gość: Catka Re: Jaki program posiada funkcje rysowania po pul IP: 62.215.3.* 17.08.07, 09:17 Podczas pokazu? Link Zgłoś
Gość: abc Re: Jaki program posiada funkcje rysowania po pul IP: *.petrus.com.pl 16.08.07, 08:41 brudnym palcem? Link Zgłoś
atari800xl a jest taki???? 17.08.07, 09:29 no bo tak, zeby rysowac po ekranie..to pozostaje ci tylko mazak:) albo ekran ktory daje taka mozliwosc..sa bardzo drogie 2. mozesz sobie zrobic prezentacje w powerpoince i po kliknieciu pojawi sie podrkreslenie lub kolko..wczesniej musisz wszytskop rzygotowac.. albo...coz..rzutnik i folie:) Link Zgłoś
Gość: madzia Re: a jest taki???? IP: *.icpnet.pl 18.08.07, 13:01 Na pewno jest coś takiego, bo widziałam! Tak, że zamiast kursoru myszy jest "pisak" i wtedy moge na tle wszystkiego co jest na ekranie (czy to jest strona internetowa, world itp.) moge rysować. Link Zgłoś
Gość: Kacper Re: a jest taki???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.07, 20:08 Je też poszukuje tego programu ! Link Zgłoś
beata_ Do tabletu PenPartner2, Wacom-a dodany jest... 01.09.07, 20:28 ... program JustWrite Office, to jest chyba to, o co Ci chodzi. Nie wiem tylko czy występuje luzem. Link Zgłoś