Gość: ewelina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.07, 21:26 kupiłam sobie bluetootha zainstalowałam włożyłam i nic mi nie działa Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: nie mów że nic Re: bluetooth IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 22:14 Internet ci działa :-) Link Zgłoś
Gość: perv Re: bluetooth IP: *.dsl.bell.ca 30.08.07, 23:09 a gdzie go sobie wlozylas?? jak nazwa wskazuje to sie instaluje w gebie a nie w .... sorry nie moglem sie opszec. Iree to the Eeree, me GoldToot is made in Jamaica, Yo man.... Link Zgłoś
tiges_wiz Re: bluetooth 30.08.07, 23:59 Gość portalu: ewelina napisał(a): > kupiłam sobie bluetootha zainstalowałam włożyłam i nic mi nie działa bardzo mi przykro z tego powodu. Link Zgłoś
Gość: Reader bardzo IP: *.ericsson.net 31.08.07, 07:07 nam z tego powodu wszystko jedno ;-) Może podaj, co za bt dongle, jakis soft, co nie działa? Link Zgłoś
m.gregor Re: bardzo 31.08.07, 07:20 > bardzo nam z tego powodu wszystko jedno ;-) ROTFL :D Tekst dnia :D Link Zgłoś
Gość: praktiss Re: bardzo IP: 195.47.201.* 31.08.07, 07:38 Pamiętaj, gdy wszystko inne zawiedzie... przeczytaj instrukcję. Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: bardzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 17:39 po pierwsze instrukcji nie ma po drugie internet działa a po trzecie przykro mi ze jedynie na co was stać to jakieś niemądre docinki. PO ILE WY MACIE LAT??????? Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: bluetooth IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 19:21 Nie przejmuj się zgryźliwymi uwagami facetów! Im się zawsze będzie wydawało, że kobieta i komputer to sprzeczność. A wracając do sedna sprawy. Odinstaluj bluetooth, zrestartuj komputer, zainstaluj oprogramowanie ponownie (dobrze byłoby ściągnąć z Internetu nowszą wersję). Uruchom program do bluetootha. Jeśli nie zadziała, to prawdopodobnie bluetooth jest uszkodzony. Link Zgłoś
tiges_wiz Re: bluetooth 31.08.07, 22:34 akurat ze to pani to nie ma nic do rzeczy .. polecam lekture: rtfm.killfile.pl/ Link Zgłoś