Dodaj do ulubionych

śledzenia syna....

12.09.07, 15:18
Witam, siedzę trochę w komputerach ale pierwszy raz się z tym problemem spotykam. Moja "znajoma" zapytała się mnie czy jest możliwość podejżenia jej syna co robi na komputerze. Obawia się że syn robi coś złego i chciałaby go jakoś skontrolować.
Myśle że przydałby się jakiś program nie widoczny do sledzenia ekranu, nie wiem może jakieś propozycje..

ps. Wiem że takie działanie nie jest dobre ale mam nadzieje że pomagam w słusznym celu...
Obserwuj wątek
    • lordoftomka Re: śledzenia syna.... 12.09.07, 15:20
      przepraszam za błąd w temacie, miało być "śledzenie syna, podglądanie"

Nie widzę opcji edytuj, dlatego piszę sprostowanie
    • Gość: detektyw monk po co ta ściema z synem? zapytaj wprost żonę IP: *.forweb.pl 12.09.07, 15:34
      czy z kimś romansuje.
      • lordoftomka Re: po co ta ściema z synem? zapytaj wprost żonę 12.09.07, 17:39
        :-) Nie robię tego w swojej sprawie, naprawde.
        Narazie testuje to na swoim komputerze i znalazłem ciekawy program ale niestety chyba ma jakiś błąd.
        PC Szpieg www.htn.pl/szpieg/ ale jak go już uruchomię to nie mogę włączyć żadnego programu, żadnego nawet głupiego notatnika.
        Czy ktoś zna ten program lub ewentualnie sam go przetestuje i powie mi o swoich spostrzeżeniach
        ps. Przeczytajcie INSTRUKCJE przed uruchomieniem go.
        DZięki za odpowiedź
    • Gość: Reader podobno w CBA dobrze placa... IP: *.ericsson.net 12.09.07, 15:42
      oni lubia tam chyba takie zabawy...

trojany, keyloggery, rootkity, sniffery, nawet zwykle vnc...
      nic tylko wygooglac...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka