gidanka 15.09.03, 14:14 ja mam ochote na inna prace w innym dziale w tej firmie(jest to duza firma). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
losiu4 Re: dodam ze 15.09.03, 14:20 gidanka napisała: > ja mam ochote na inna prace w innym dziale w tej firmie(jest to duza firma). no i co w związku z tym? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: dodam ze 15.09.03, 14:45 gidanka napisała: > ja mam ochote na inna prace w innym dziale w tej firmie(jest to duza firma). Jak masz ochotę to trzeba było to napisać w tamtym wątku, a nie zaśmiecać FK tym, co Ci wpada co chwilę do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: dodam ze 15.09.03, 14:55 pajdeczka napisała: > gidanka napisała: > > > ja mam ochote na inna prace w innym dziale w tej firmie(jest to duza firma > ). > > Jak masz ochotę to trzeba było to napisać w tamtym wątku, a nie zaśmiecać FK > tym, co Ci wpada co chwilę do głowy. Pajdeczko, a cóżeś dziś taka zgryźliwa? ;)) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: A do czego to dodasz? ;) nt IP: *.pl / *.ns.slesz.pl 15.09.03, 19:02 to ja już nie rozumiem .. to chcesz tam pracować czy nadal chcesz zrobić z siebie idiotke spalając sie na rozmowie jutro????? zdecyduj sie na cos dziewczyno .Praca nie lezy na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś