Gość: blondyn z ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.03, 09:26 kochani , jestem "zimny" trochę z kompa , wiem , że można robić nadruk na koperty , których sporo ostatnio wysyłam. Jaki to program tworzy te oto okoliczności kopertowe ? pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: blondyn ka Re: Nadruk na koperty... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.03, 10:59 HELP !!!!! nikt nie wie ? nie wierzę ... help,help,he...... Link Zgłoś
Gość: blondyn ka Re: Nadruk na koperty... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.03, 11:39 kazał Pan , musiał sam... pomogli mi ludzie na interii... pozdrawiam ozięble Link Zgłoś
Gość: Jolab Re: Nadruk na koperty... IP: *.wodgik.katowice.pl 18.07.03, 12:55 Najprościej użyć do tego Worda , w Narzędziach są opcje "Koperty i etykiety" lub "Korespondencja seryjna" (jesli jest tego dużo ) Link Zgłoś
beata_ Re: Nadruk na koperty... 18.07.03, 13:36 Gość portalu: Jolab napisał(a): > Najprościej użyć do tego Worda , > w Narzędziach są opcje "Koperty i etykiety" > lub "Korespondencja seryjna" (jesli jest tego dużo ) Warto skorzystać do tego z bazy danych w Access, bo pjedynczo to się można zamordować... Acha, lepiej drukować na "plasterkach", etykietach samoprzylepnych, podaje się wtedy w "kopertach i etykietach" nazwę i numer etykiety (jest lista do wyboru) Link Zgłoś