Gość: Rozalia IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 19.07.03, 10:36 JEszcze nigdy nie udało mi się sciągnąć filmu.Czy jest to w ogóle możliwe? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Puente Re: Kaza- ściąganie filmów IP: *.pul.tke.pl 19.07.03, 10:44 Oczywiscie, tyle ze długie filmy trzeba sciagac sporo czasu. Link Zgłoś
ths Re: Kaza- ściąganie filmów 19.07.03, 15:37 .... i jeszcze się można rozczarować i to bardzo!!!! Nie dość że ściąga się długo w przypadku SDI to jeszcze się nie ma pewności, że dostanie się to czego się chce. Ja ściągałem 3 filmy i każdy z nich nie był tym, o który mi chodziło!!!! życzę powodzenia i przede wszystkim cierpliwości a potem opanowania!!! Link Zgłoś
franzmaurer Re: Kaza- ściąganie filmów 19.07.03, 16:00 Gość portalu: Rozalia napisał(a): > JEszcze nigdy nie udało mi się sciągnąć filmu.Czy jest to w ogóle możliwe? Tak ale pod SDI zajmuje to czasem i tydzień. - Zastosuj jakiś akcelerator do Kazy - Żeby nie ściągnąć jakiegoś badziewia-niespodzianki zastosuj Avi Previev do podglądnięcia co tak naprawdę ściągasz. - Żeby uniknąć przykrych niespodzianek korzystaj np z www.verifieddownloads.com Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Kaza- ściąganie filmów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.03, 19:12 ja uzywam e-mule,w 2 miesiące ściągnąłem około 30 filmów,żaden nie okazał się fake Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kaza- ściąganie filmów IP: *.daminet.pl 19.07.03, 20:57 Warto sciagac film ktory ma duzo zrodel. Dobrze tez miec emule(niektore tam maja wiecej zrodel) Do podgladu polecam www.previewextractor.com/ Link Zgłoś
Gość: Rozalia Re: Kaza- ściąganie filmów IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 19.07.03, 21:44 Ale co to jest emule? To też program do ściągania? Link Zgłoś