krzysiek.rog 21.10.07, 13:57 do tego celu używam programy Nero. Problem jest taki, że kiedy następuje operacja kodoawania w czasie 80% wyskakuje mi błąd o braku pamięci a moja pamięć komputera to 4 GB. Czy wie ktoś jak pozbyć się tego problemy? Link Zgłoś Obserwuj wątek
serenita123 Re: Problem!!! z kodowaniem filmu 21.10.07, 14:24 co i w co "kodujesz"? jak duży jest kodowany film? kodujesz bezpośrednio na CD/DVD? "brak pamięci" przy 80% może oznaczać (przewidywany przez program) brak miejsca na nośniku docelowym lub za maly systemy plik wymiany albo brak miejsca na dysku na jego powiększenie przyczn może być wiele, np. zbyt duża rozdzielczość docelowego pliku komperoswanego Link Zgłoś
krzysiek.rog Re: Problem!!! z kodowaniem filmu 21.10.07, 15:35 koduje bezpośrednio na DVD 4,7 GB. Link Zgłoś
serenita123 Re: Problem!!! z kodowaniem filmu 21.10.07, 22:07 krzysiek.rog napisał: > koduje bezpośrednio na DVD 4,7 GB więc jako miejsce docelowe wskaż jakiś foder na HDD zapewne Nero ocenił, że wielkość filmu przekroczy pojemność płyty Link Zgłoś
Gość: Paw. Re: Problem!!! z kodowaniem filmu IP: *.netcontrol.pl 21.10.07, 16:06 Pamięci operacyjnej, czy na dysku? jeżeli na dysku to sprawdź położenie plików tymczasowych. Mnie prz 1 GB działa, wcześniej przy 256MB też działało. Link Zgłoś