prevostiere 17.11.07, 10:10 Jestem szczesliwym (tego jeszcze nie wiem...) posiadaczem iMaca od 3 godzin. Glupie pytanie... Jak sie wsadza cd-rom do tej cholernej maszyny? (tylko sie nie smiejcie prosze !) Dzieki . Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: rocki Re: Jak sie otwiera cdrom w Mac? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.07, 10:52 na klawiaturze masz przycisk chyba ze ztrzałką w prawym górnym rogu Link Zgłoś
prevostiere Re: Jak sie otwiera cdrom w Mac? 17.11.07, 10:58 znalazlam ale to jest do wyciagania. Moje pytanie jest jeszcze glupsze: jak sie wsadza cd do tej cholernej maszyny? Mam poprostu wsadzic do szczeliny po prawej stronie ekranu??? Link Zgłoś
naprawdetrzezwy A możesz się zdecydować? ;>>> 17.11.07, 11:12 W temacie stoi: "Jak sie otwiera cdrom w Mac?" A w treści: "Jak sie wsadza cd-rom do tej cholernej maszyny?" Otóż wsadza się dokładnie tak, jak jest napisane w instrukcji obsługi. Każdy legalny komputer ma instrukcję obsługi. A jak się wysuwa płytę? A co co mówi klawisz z ikoną Eject? Nic? No to spróbuj wyrzucić płytę do kosza, wystartuj komputer trzymając wciśnięty klawisz myszki (tak, lewy klawisz), wskaż płytę i z menu wybierz Eject... Jest wiele możliwości. W ostateczności wejdź na stronę apple.pl i znajdź broszurę właściwą dla ciebie: www.apple.pl/support/instrukcje/ Link Zgłoś
prevostiere Re: A możesz się zdecydować? ;>>> 17.11.07, 11:34 W mojej francuskiej, legalnej wersji maca nie ma zadnej instrukcji oprocz malutkiej ksiazeczki z info nt podlaczania kabli i ... instalowania dodatkowej pamieci. Tudziez jest napisane ze dokladna instrukcja znajduje sie na ... Crdomie zalaczonym! Stad pytanie jak sie go uruchamia. Dzieki za link, mam nadzieje ze znajde tam co mi jest potrzebne. Link Zgłoś
prevostiere Re: A możesz się zdecydować? ;>>> 17.11.07, 11:53 Dzieki. Znalazlam. Instrukcja polska to niebo i ziemia w porownaniu do francuskiej !! Link Zgłoś