Dodaj do ulubionych

LAPTOP HP - prosze o pomoc

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 17:44
witam,
zamierzam kupic laptopa, wpadl mi w oko ten. Prosze o opinie na jego temat.
Bede go uzywac do pracy "biurowej", filmów, internetu. Poradzcie czy to dobry
wybór, czy jakość adekwatna do ceny itd z góry dziekuje

www.morele.net/produkt/126752/
Obserwuj wątek
    • Gość: tom Re: LAPTOP HP - prosze o pomoc IP: *.watf.cable.ntl.com 19.12.07, 20:37
      Fajny jak jak bedziesz go uzywac do tego co piszesz to kupuj, hp mowi samo za
      siebie jakosc gwarantowana
    • Gość: malinka34 Re: LAPTOP HP - prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 20:51
      www.morele.net/produkt/123404/
      a moze ten?

ten z pierwszego linka ma tylko jeden glosnik, a ten ma dwa a jest podobny...
      pomóżcie:(
      • Gość: Czesiu Re: LAPTOP HP - prosze o pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.07, 21:37
        malinko a może ten?

sklep.vobis.pl/oferta/notebooki/tft_15_4/-19407_notebook_fsc_amilo_1gb_ram.aspx
        Fujitsu-Siemensy również są dobre jak i HP.
        niby ten sam przedział cenowy ale dokładają jeszcze giga ramu za free. Oprócz
        tego 250 GB wolnego miejsca na dysku. Sam go mam i naprawdę jestem więcej niż
        zadowolony.
        • Gość: gucio Re: LAPTOP HP - prosze o pomoc IP: *.dyn.optonline.net 20.12.07, 05:06
          To ze ty go masz to wcale nie znaczy ze jest tak dobry jak HP. Iluzjonista?
          Ja posiadam IBM i naprawde jest to dobry sprzet, ale Fujitsu to juz niestety
          nizsza polka chociaz lepszy od Gateway, Acer, Packard Bell i rodzimych
          wyrobow-dolna polka.
          • Gość: Czesiu Re: LAPTOP HP - prosze o pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.07, 07:15
            to ze ty masz IBM wcale nie znaczy, że są dobre. Mam kumpla któremu Wielki IBM
            siadł po pół roku, a przeniósł się na Toshibe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka