29.08.12, 21:29
gdzie ona się podziała? sad
tęsknię sad

Obserwuj wątek
    • sandrad2 Re: Zmęczona 29.08.12, 21:30
      Może jest na urlopie i wróci jako "Wypoczęta" tongue_out
    • mola1971 Re: Zmęczona 29.08.12, 22:31
      Kobieto, nie płaczaj!
      Zmęczona właśnie wyleguje się na Malediwach z jakimś przystojniakiem (niezłe ciacho) i wygląda na baaaardzo wypoczętą i zrelaksowaną smile
      • kobieta306 Re: Zmęczona 29.08.12, 22:51
        łał jak dobrze, że choć ona ma farta smile
        ech, no cieszę się normalnie smile

jak to już ten los dzieli niesprawiedliwie, że jedni i Malediwy i ciacho, a inni Bałtyk i kurna dropsa nawet nie ma smile
        • mola1971 Re: Zmęczona 29.08.12, 22:59
          Nie marudź, Bałtyk też ma swój urok, a na takich Malediwach bez ciacha jakiegoś z nudów umrzeć można. Bo ile można patrzeć na palmy, lazurowe morze i takie tam? Poza tym strasznie długo tam się leci i drogo niemiłosiernie jest.
          Dropsem nie ma co się zadowalać, przyjdzie czas i pora, to i ciacho w Twoim ulubionym smaku się znajdzie smile
          • kobieta306 Re: Zmęczona 29.08.12, 23:16
            w sumie racja - drogo, upał pewnie niemiłosierny, palmy, no ile można na palmy patrzeć, ci przystojni faceci też pewnie przereklamowani, no i ta podróż samolotem, ech aż mi jej szkoda, że się tak biedaczka musi kłopotać smile
            • mola1971 Re: Zmęczona 29.08.12, 23:19
              No, nie aż tak, żeby jej się żałować wink))
              Bardziej chodziło mi o docenienie tego, co się ma smile
        • heksa_2 Re: Zmęczona 29.08.12, 23:21
          W końcu ona zmęczona, to jej się należy porządny odpoczynek.
          • kobieta306 Re: Zmęczona 29.08.12, 23:24
            no to jak ona wypoczęta wróci, to jak my ją poznamy, że ona zmęczona? smile
            • mola1971 Re: Zmęczona 29.08.12, 23:33
              Spoko, do roboty wróci i znów się zmęczy wink
              Ech... Już pierwszego dnia po urlopie człek zapomina, że na urlopie był sad
    • obrazo-burca Re: Zmęczona 29.08.12, 23:00
      A za Errorem nie tęsknisz tongue_out
      • kobieta306 Re: Zmęczona 29.08.12, 23:09
        Error w dobrych rękach więc nie ma strachu o niego smile
        • obrazo-burca Re: Zmęczona 29.08.12, 23:30
          Zatem nie tęsknisz, bo w dobrych rękach?
          • kobieta306 Re: Zmęczona 30.08.12, 09:10
            no nie zamartwiam się o niego, bo chłop to zawsze na 4 łapy spadnie. Co innego kobieta, istota słaba, krucha z natury wink
          • kobieta306 Re: Zmęczona 30.08.12, 09:12
            nosz cholera, szlag by trafił. Odpisuję w robocie i mnie pokarało. To najlepsze z drożdżówki - taka duża kruszanka - pod fotel mi spadła sad
            • obrazo-burca Re: Zmęczona 30.08.12, 09:35
              Pokarało Cię, bo za zmęczona tęsknisz! tongue_out
    • zmeczona100 Re: Zmęczona 12.09.12, 14:50
      big_grin

Kobieto droga, już wróciłam, więc nie musisz dalej tęsknić big_grin

I bardzo Ci dziękuję, że tylko Ty jedna, jedyna współczułaś mi upałów, nudnego widoku i koszmarów lotu samolotem; inni bagatelizowali te wszystkie uciążliwości crying

Jestem po pierwszych dniach pracy, więc .... jestem już sobą- tą starą, zrzędliwą Zmęczoną big_grin

A tak btw, to kiedy zobaczyłam tytuł wątku, to pomyślałam: "Biedna Kobieta, pewnie w tym roku nie miała jeszcze urlopu i jest, biedaczka, zmęczona okrutnie" big_grin

Ludziska kochane, wypady wakacyjne to moja jedyna możliwość, aby zostawić poza sobą choć chwilowo sprawy w sądzie, rozbabrane życie, pierwsze zmarszczki i siwiejące włosy wink
      Pozdrawiam powakacyjnie smile

PS A plaża i morze takie bajeczne były....... wink
      • lampka_witoszowska Re: Zmęczona 12.09.12, 14:53
        łaa, to Ty tez nad Bałtykiem byłaś? smile
        czad smile
        i już nei jesteś zmęczona big_grin
      • kobieta306 Re: Zmęczona 12.09.12, 18:10
        no jesteś wreszcie smile
        słuchaj w jednym wątku powołałam się na Ciebie i postraszyłam, że jak wrócisz, to nadgonisz zaległości, bo sama musiałam, gdzieś tam po drodze, użerać się z forumowymi chłopami smile tymi co alimenty traktują jako karę, czyli klimaty w stylu a. l. t. z. wink trochę tak szyfrem piszę, wiesz żeby się nie pokumali wink
        No, a teraz napisz coś o tym ciachu, bo mnie normalnie zazdrość i ciekawość naprzemiennie ogarnia smile
        • noname2002 Re: Zmęczona 12.09.12, 18:25
          Alimenty to przecież narzędzie zemsty na eksach nie wiesz?suspicious
          forum.gazeta.pl/forum/w,14479,136518693,136539967,krew_mnie_zalewa_.html
      • ekscytujacemaleliterki Re: Zmęczona 12.09.12, 18:51
        Oj Zmęczona,
        coś Ci jeszcze z wakacji zostać musiało smile. Opalenizna chociażby...opowiadaj jak było smile
      • mola1971 Re: Zmęczona 12.09.12, 18:59
        No wreszcie jesteś big_grin
        A co zrobiłaś z ciachem? Czyżby się przeterminowało? wink
      • zmeczona100 Wredoty 12.09.12, 20:22
        Kobieto306, hihihihi, mną straszysz niegrzecznych chłopców? big_grin Niegrzeczna wink

iitam, nie nadrobię- nie ma takiej możliwości big_grin Nie dość, że stare towarzycho jakiejś weny dostało i pisało, że hej, to dodatkowo widzę pełno nowych nicków i całe multum pozakładanych wątków. Co to za zaraza nastała? Wysyp kolejnych nieszczęśników życiowych? Dżizas, tero ja już nic nie ogarne.

wink

Bałtyk, pytacie? big_grin
        Byłam tam pierwszy i ostatni raz jakieś 25 lat temu tongue_out I wcale mi się tam nie spieszy na cały urlop tongue_out Weekendowo to można i owszem, ale żeby sobie psuć przynajmniej 3/4 urlopu? NEVER wink

Była stała temperatura, ponad 35 kresek w dzień, stały, nudny widok błękitnego nieba, morze krystalicznie czyste, błękitne i cieplutkie smile Jednym słowem- wygrzałam swe stare, próchniejące kości, że aż miło wink

A tu zamieściłam małą relację wink

PS Ciacho absolutnie się nie przeterminowało tongue_out Wręcz odwrotnie- ono jest jak wino wink

-------
        Pierwszy mąż jest jak naleśnik- zwykle nieudany.
        • zmeczona100 Re: Wredoty 12.09.12, 20:27
          Errata

> PS Ciacho absolutnie się nie przeterminowało tongue_out Wręcz odwrotnie- ono jest jak w
          > ino wink

Nie wino, ale jak prawdziwy piernik tongue_out
          • kobieta306 Re: Wredoty 12.09.12, 20:47
            pierwsza fota i się rozmarzyłam, cudna.
            no Kochana, cieszę się bardzo, że urlop się udał, że ciacho spoko i korzystaj z życia ile wlezie. Jak ciacho równie udane, jak te piękne fotki, to musi to być niezły pierniczek wink
          • mola1971 Re: Wredoty 12.09.12, 22:21
            Dobry piernik musi być stary big_grin
            Super smile))
        • zabelina Re: Wredoty 12.09.12, 20:51
          zmeczona100 napisała:
          > Była stała temperatura, ponad 35 kresek w dzień, stały, nudny widok błękitnego
          > nieba, morze krystalicznie czyste, błękitne i cieplutkie smile

Ludzie są jednak bardzo różni...dla mnie powyżej 35 stopni Celsjusza na urlopie to absolutny horrorbig_grinDD
        • gazeta_mi_placi Re: Wredoty 12.09.12, 21:32
          Tutaj w ostatnich dniach też było po 30 stopni. Klimat się ociepla, ale wróciłaś akurat w sam raz bo jutro ponoć już ochłodzenie do tradycyjnych jesiennych temperatur smile
        • ekscytujacemaleliterki Re: Wredoty 15.09.12, 15:18
          Zm eczona,
          natychmiast dawaj namiary na swojego exa!
          Mi też niech funduje takie wycieczki! Dam się nawet adoptować wink)))
    • kobieta306 Re: Zmęczona 12.09.12, 21:19
      A Wy forumowi Panowie oraz podglądający byli mężowie to pooglądajcie sobie te piękne fotki i zobaczcie jak źle i tragicznie sobie radzą kobiety po rozwodzie i żyjcie dalej w przekonaniu, że bez Was to już tylko wór pokutny wink
      • zmeczona100 Re: Zmęczona 12.09.12, 21:27
        Moja droga, co Ty pleciesz.
        Ten wyjazd to przecież z alimentów. Inne odkładają na waciki, a ja - na szlajanie się po szemranych miejsca. Toż bez pieniędzy exa popadłabym w nędzę taką, że nawet poza granice miasta nie miałabym za co dojechać.

wink
        • kobieta306 Re: Zmęczona 12.09.12, 21:36
          Pamiętasz nasz wątek samopomocowy smile dobrze się zorganizowałaś to i na wyjazd na wypasie starczyło. Ja na ten przykład to już mam całą górę skarpetek cienkich typu "antygwałty" i byś nie wpadła jak sobie skołowałam. Otóż na bosą nogę nie można przymierzać obuwia. I niektóre lepsze sklepy mają za darmo skarpetki dla klientów. Więc ja ubrałam się w najlepsze ciuchy, żeby podejrzeń nie wzbudzać personelu i obskoczyłam i nazbierałam. I tak grosz do grosza i będzie kokosza, albo wyjazd na wypasie wink jutro młodych pośle, niech też przyniosą - pamiętasz bowiem naszą zasadę "do domu nigdy nie wracaj z pustymi rękami" !!
          • zmeczona100 Re: Zmęczona 12.09.12, 22:03
            big_grin No nie wiem, czy ktoś Cię przebije big_grin
      • tricolour Słoneczny urlop to żadne zło i tragedia... 12.09.12, 21:35
        ... można powiedzieć, że to coś przyjemnego po całym roku pracy.

tongue_out

PS. Zwracam także uwagę, że od urlopu większe zainteresowanie budzi ciacho z czego można wnosić, że sam urlop to w sumie nic szczególnego.

tongue_outtongue_out
        • zmeczona100 Re: Słoneczny urlop to żadne zło i tragedia... 12.09.12, 21:51
          > PS. Zwracam także uwagę, że od urlopu większe zainteresowanie budzi ciacho

Nie zauważyłam tongue_out
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka