Gość: dyletantka IP: ipcop:* 08.08.03, 18:18 nie potrafie odtwarzac filmów, ekran jest czarny, podobno to sprawa braku kodeków divx i xvid - skad je wziąc i jak zainstalowac ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
existens Re: skąd divx i xvid? 08.08.03, 19:40 www.divx.pl <<< tam znajdziesz wszystko co jest Ci potrzebne powodzenia <<<eXi>>> Link Zgłoś
Gość: fantomasz Re: skąd divx i xvid? IP: *.dyn.optonline.net 09.08.03, 00:21 aby ogladac divix 3,4 i 5 zciagnij to download.divxmovies.com/DivX505Bundle.exe aby ogladac filmy w Xvid zciagnij to download.divxmovies.com/XviD-Dec- 300303.exe zainstaluj oba i szafa gra Link Zgłoś
Gość: fantomasz Re: skąd divx i xvid? IP: *.dyn.optonline.net 09.08.03, 00:22 drugi link nie dziala wiecj podaje jeszce raz do Xvid download.divxmovies.com/XviD-Dec-300303.exe Link Zgłoś
Gość: fantomasz Re: skąd divx i xvid? IP: *.dyn.optonline.net 09.08.03, 00:24 sorry ale nie moge podac bezposredniego linka do zciagniecia wiec zobacz do dzialu divix codeki i do dzialu Xvid codeki www.divxmovies.com/software/ Link Zgłoś
Gość: blast Re: skąd divx i xvid? IP: *.client.attbi.com 09.08.03, 03:17 hmmm sprobuj sciagnac NIMOCODEC pack to program ktory ma wsobie wszystko co potrzebujesz do ogladania divxsow i xvidow uzyj google to bedzie pierwszy link Link Zgłoś
Gość: fantomasz Re: skąd divx i xvid? IP: *.dyn.optonline.net 09.08.03, 14:59 NIMO jest dobry bo tez mam ale nie instaluj wszystkiego z niego bo beda klopoty. np: u mnie jak zainstalowalem FULL NIMO to dvd przestaly mi grac.wyinstalowalem i znowu dvd graja.nimo jest za bardzo rozbudowane i pelno tam bajerow ktorych sie potem nie uzywa i ktore tylko zasmiecaja system. jak bedziesz instalowac NIMO to zainstaluj tylko codeki divix 3 , 4 , 5 i Xvid i filter G400 2.6 ktory to filter jest extra i likwiduje ziarnistosc obrazu.wtedy filmy w divix wygladaja prawie jak z dvd. Link Zgłoś
Gość: dyletantka Re: dzieki !!! IP: ipcop:* 09.08.03, 20:58 VIKTORIA!!!, działa, dzięki Wam: Blastku, Existensie, Fantomaszu Link Zgłoś