Dodaj do ulubionych

Wolne ładowanie Windowsa!

IP: *.icpnet.pl 28.12.07, 11:34
Mam taki problem. Podczas włączenia komputera albo nie włącza mi się monitor, albo przerwa między ładowaniem Windowsa a ZAPRASZAMY jest zbyt długa, lub zamiast ładowania Windowsa pojawia się tryb wyboru[ awaryjny ] z błędami sprzętowymi.

Po otwarciu komputera ze zdziwieniem zobaczyłam, że wiatraczek na karcie graf[ nividia geforce 440 ]jest ODŁĄCZONY!!
a DODATKOWO JEST PęKNIęTY. po podłączeniu strasznie wyje. Komp był kilka razy na serwisie. Ale błędu te sieroty znaleźc nie umieją [ około 3 miesięcy ]odłączają wiatraczek i już.
Czy odłączony wiatraczek na graf. może być przyczyna wolnego ładowania lub problemami z załączeniem się monitora?
Obserwuj wątek
    • Gość: Paweł Re: Wolne ładowanie Windowsa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.07, 00:09
      Wymień ten wiatraczek w miarę możliwości jak najszybciej. Skoro go tam producent
      karty umieścił to raczej nie dla ozdoby, prawda ?
      • Gość: p Re: Wolne ładowanie Windowsa! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.12.07, 01:34
        ta karta nadaje sie do wymiany; male szanse na wymiane samego
        wiatraczka
        • Gość: ala Re: Wolne ładowanie Windowsa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.07, 07:35
          Gość portalu: p napisał(a):

> ta karta nadaje sie do wymiany; male szanse na wymiane samego
          > wiatraczka

racja - wymień kartę!
          koszt podobnej karty ok 50 zł
          • Gość: mixerka Re: Wolne ładowanie Windowsa! IP: *.icpnet.pl 30.12.07, 13:22
            Dziekuję potwierdziliście to o czym myślałam:) wymienię kartę :)
            życzę Wam forumowicze wszystkiego najlepszego w nowym roku, szybkich transferów
            jak i nie psujących się kompów albo duużo kasy na nowe:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka