Gość: krzysiek IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 21:14 Jak sprawdzić adres IP osoby piszącej posta. Wiele osób chwali się tutaj tą wiedzą tajemną której niestety ja nie posiadam. pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: krzysiek Re: Proszę o pomoc - adres IP IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 23:17 czyli nikt mi nie pomoże??? :( Link Zgłoś
Gość: BeMBeN Re: Proszę o pomoc - adres IP IP: *.icpnet.pl 18.08.03, 23:38 nie szkoda ci impulsow na to. Naszemu kochanemu monopoliscie chcesz dac zarobic. ps co tam w piotrkowie trybunaskim?? a skad wiem: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl tpnet - siec tpsy ppp- poloczenie modenowe dial-up 0202122 piotrkow - miasto =D jutor wiecej napisze bo dzis ide spatki =D pozdro BeMBeN Link Zgłoś
Gość: win Re: Proszę o pomoc - adres IP IP: *.windows.com 18.08.03, 23:43 "Gość portalu: BeMBeN napisał(a): > jutor wiecej napisze bo dzis ide spatki =D > > pozdro > BeMBeN" trzeba bylo isc wczesniej nie pisalbys tyle bzdetow Link Zgłoś
quaiem Re: Proszę o pomoc - adres IP 19.08.03, 00:47 Po co ci IP?? Kogo chcesz hackowac? :)))) Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Proszę o pomoc - adres IP IP: 0 19.08.03, 00:52 "quaiem napisał: > Po co ci IP?? Kogo chcesz hackowac? :))))" a tego smutka quaiem Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Proszę o pomoc - adres IP IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.03, 18:22 WIDZĘ, ŻE KTOŚ SIĘ PODEMNIE PODSZYWA Gość portalu: krzysiek napisał(a): > "quaiem napisał: > > > Po co ci IP?? Kogo chcesz hackowac? :))))" > > a tego smutka quaiem > > Link Zgłoś
gray Re: Proszę o pomoc - adres IP 19.08.03, 18:27 widzę, że ktoś nie wie, że odpowiadamy _pod_ postami. a jak nie chcesz, żeby się ktoś pod ciebie 'podszywał' to załóż sobie konto na gazeta.pl - to nie boli. nie jednemu psu burek - nie jesteś jedyny krzysiek na świecie. Link Zgłoś