Gość: gość IP: *.tvk.tpsa.pl 24.08.03, 23:00 jak podłączyć zewnętrzne gniazdo USB (kolejność sygnałów na poszczególnych stykach). Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: fantomasz Re: gniazdo USB IP: *.dyn.optonline.net 25.08.03, 01:46 czlowieku jak nie wiesz to lepiej nie odpisuj gdyby ludzie sami znajdowali to forum by nie bylo potrzebne po to jest forum aby sie ludzie pytali a jak nie masz nic do powiedzenia to nie zabieraj glosu Link Zgłoś
rispetto Re: gniazdo USB 25.08.03, 13:30 Jeśli ktoś umiałby udzielić odpowiedzi innej, niż "www.google.com", to również miałbym pytanie. Mam kartę sieciową podłączaną pod gniazdo USB. Jaki jest maksymalny transfer przez to złącze ? Na karcie pali się dioda 100 MBit, ale czy samo złącze jest wystarczająco przepustowe ? Chodzi o USB 1.1 Link Zgłoś
yasny Re: gniazdo USB 25.08.03, 17:31 USB 1.1 - w zależności od typu urządzenia 1.5 lub 12 Mbit (znalezione w google.pl ;)) Link Zgłoś
rispetto Re: gniazdo USB 27.08.03, 09:00 To już wiem, dlaczego mam taką lipę ;-)) Dzięki Google jest wielkie Link Zgłoś