Dodaj do ulubionych

instalacja windows xp na dysku sata pomocy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.08, 19:02
witam mam pytanie czy mozna zainstalowac system omijajac nstalowanie sterownikow z dyskietki..slyszalam ze mozna cos w biosie zrobic jesli ktos to wie jak to zrobic to proszze o łopatologiczne wytlumaczenie:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Kolobos Re: instalacja windows xp na dysku sata pomocy IP: *.escom.net.pl 21.03.08, 19:21
      Mozna przestawic w biosie kontroler sata z AHCI w tryb IDE.

Mozna tez zintegrowac sterowniki kontrolera sata z plyta instalacyjna XP przy pomocy nLite.
      • Gość: aneta Re: instalacja windows xp na dysku sata pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 09:47
        no ale jak przestawic to w biosie mozesz mi to ktos napisac krok po kroku?:)
        • Gość: Kolobos Re: instalacja windows xp na dysku sata pomocy IP: *.escom.net.pl 22.03.08, 10:10
          W instrukcji do plyty glownej wszystko powinno byc napisane.
          • Gość: aneta Re: instalacja windows xp na dysku sata pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 21:36
            nie mam instrukcji... znaczy mam ale nie wiem gdzie.. czy moglbys wytlumaczyc mi to krok po kroku??
            • Gość: Paweł Re: instalacja windows xp na dysku sata pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 21:52
              W takim razie sprawdź jaką masz płytę główną i poszukaj na stronie producenta
              instrukcji. Wielu producentów publikuje instrukcje w postaci pdf na swoich stronach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka