Gość: edi2 IP: proxy:* / 10.48.109.* 08.09.03, 13:45 Jakich uzywacie programow do sciagania mp3. Ja BearShare'a, o wiele szybciej mi chodzi niz np Kaaza. Znacie moze jakiegos dobrego nastepce Audiogalaxy? Dzieki za wszystkie opine. Pozdro edi2 Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: yoman Re: MP3 z sieci IP: 62.29.248.* 08.09.03, 14:19 Lepszy niż Galaxy to on nie jest, ale dla mnie wystarczy: Imash. Oczywiscie tylko stara wersja jest bez szpiegów, dlatego nie polecam zgrywać najnowszej wersji z netu. Lepszy jest od Kaazy bo nie ma mozliwosici sprawdzenia czy ktos, kto sciaga od ciebie udostepnia cos. Ja nic nie udostepniam wiec w Kaazie mnie rozlaczali :) W Imashu nie ma tych problemów. Nie udostepniam nic, bo mi przysłali upomnienie z Aster city pod groźba sądu :) Link Zgłoś
Gość: cs Re: MP3 z sieci IP: 194.255.20.* 08.09.03, 15:04 E-Mule, zasoby ma wspaniale, ale trzeba uzbroic sie w cirpliwosc... Najpirw godziny to trwa zanim sie zacznie cos sciagac, wchodza tylko segmenty i trzeba kontynuowac na drugi dzien, w sumie jedna plyta ok 100 MB moze wchodzic tydzien, albo i dluzej. Pelne ISO 700 MB - lepiej nie mowic. Ale dostac mozna mase wspanialych rzeczy - pelne plyty, filmy, programy, gry... Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: MP3 z sieci IP: 194.149.231.* 09.09.03, 07:48 Gość portalu: yoman napisał(a): > Oczywiscie > tylko stara wersja jest bez szpiegów, dlatego nie polecam zgrywać najnowszej > wersji z netu. Ja mam iMesha 4, też bez spyware! :P Link Zgłoś
koktajl_molotowa Re: MP3 z sieci 09.09.03, 13:12 A ja wolę szukać na stonach lub ściągać ftp. Zerknijcie tu www.silicadragon.com/music/ czego wiecej chcieć, i nie trzęsiesz portkami jak niektórzy na tym forum :-) Link Zgłoś
Gość: dominik666 Re: MP3 z sieci IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.09.03, 03:30 koktajl_molotowa napisał: > A ja wolę szukać na stonach lub ściągać ftp. > Zerknijcie tu <a href="http://www.silicadragon.com/music/"target="_blank">www.silicadragon.com/music/</a> > czego wiecej chcieć, i nie trzęsiesz portkami jak > niektórzy na tym forum :-) heheheh !!! www.mp3shits.com/ to jest lepsze ... Link Zgłoś