palmere 04.05.08, 13:27 Jak załozyć hasło na folder bez zakładania hasła na profil? Mam W XP. Link Zgłoś Obserwuj wątek
palmere Re: Jak ? 04.05.08, 16:07 Wpadłem na pomysł aby utworzyć zamiast normalnego folderu, folder skompresowany (zip), później można utworzyć hasło do plików w nim znajdujących się. Ale to mnie nie zadowala, ponieważ do folderu można wchodzić. Jak utworzyć hasło na folder tak aby przed wejściem do niego pojawiała się prośba o podanie hasła? dzięki za jakąkolwiek pomoc Link Zgłoś
Gość: XTC Re: Jak ? IP: *.acn.waw.pl 04.05.08, 18:17 Musisz skorzystać z dodatkowych programow typu MS Private Folder itp. Ale zalecam ostroznosc ... juz sporo osob pytalo tutaj o mozliwosc odzyskania danych z takich katalogow, zabezpieczonych haslem. Link Zgłoś
palmere Re: Jak ? 04.05.08, 18:49 XTC dzięki za odpowiedź. Czy twoim zdaniem podana przeze mnie wyżej metoda (z folderem zip) jest dobra? pozdrawiam p. Link Zgłoś
Gość: XTC Re: Jak ? IP: *.acn.waw.pl 04.05.08, 19:35 Raczej niezbyt dobra bo do folderu zawsze można wejść. Link Zgłoś