ancyk.62 29.05.08, 21:18 Mam zdjęcia o wielkości ok 1,5 mb. Chciałabym wysłać w załączniku ok.dziesięciu....jak mozna je zmniejszyć. Liczę na to ,że ktoś cierpliwy wyjaśni mi krok po kroku..:) zdjecia jpg Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ala Re: zmniejszanie zdjęć IP: *.chello.pl 29.05.08, 21:31 to było SETKI razy na tym forum! wystarczy wpisać tytuł wątku w okienko wyszukiwarki... ale... mam chwilkę czasu więc wyjaśnię leniuchowi łapiesz myszkę->wciskasz klawisz Ctrl->lewym przyciskiem myszy zaznaczasz wybrane zdjęcia->gdy skończysz->na jednym z zaznaczonych zdjęć klikasz PRAWYM przyciskiem myszy->wyskakuje okienko->myszką klikasz: Wyślij do...->wybierasz Adresat poczty->po chwili pojawia się pytanie: Czy Windows ma zmniejszyć zdjęcia (domyślnie zaznaczone)->klikasz OK->chwilka mija i pojawia się mail domyślnego programu pocztowego z załaczonymi zmniejszonymi zdjęciami->klikaksz Wyślij->poszło Link Zgłoś
ancyk.62 Re: zmniejszanie zdjęć 30.05.08, 07:19 Kochana jesteś...duzo buziaczków za lekcję:)....powalczę z lenistwem...ale tym razem nie miałam mozliwości pozdrawiam Link Zgłoś