Dodaj do ulubionych

obwód pod pachami

29.12.07, 12:12
moim zdaniem może być miarą tłuszczyku
inspiracja płynie z www.85b.org/bra_calc.php

jeśli było spokojnie można skasować, w wyszukiwarce nie znalazłam
Obserwuj wątek
    • charm Re: obwód pod pachami 29.12.07, 12:26
      Wygląda ładnie, ale nie mogłam sprawdzić, jak określa rozmiar... "Measurements
      out of range."
    • maheda Re: obwód pod pachami 29.12.07, 12:49
      Tyle, że przy podanych rozmiarach powiedzmy 78/114/110 (pod pachami) pokazuje
      taką samą miseczkę, jak przy wymiarach 78/114/90 (90 pod pachami).
      Za to przy tych samych wymiarach 78/114, przy wprowadzaniu obwodu pod pachami od
      84 do 87 cm miseczki zmieniają się o centymetr.
      Jakieś to dziwne.
      No to chyba jednak coś jest nie halo, prawda? Nie wiem, czy w ogóle bierze to
      pod uwagę...

• kasiamat00 Re: obwód pod pachami 29.12.07, 13:30
        Ten kalkulator jest do kitu, bo nie ma literek FF :( Jak wpiszę uczciwie
        zmierzone 67/90/73, to twierdzi, że powinnam nosić 30F (które jest maławe) albo
        europejskie 65I (co jest IMO przesadą, avocadowskie 65G jest tylko trochę za
        małe). Jak zamienię ostatnią wartość na 72, to literka angielska skacze do G, 69
        - do H (gdzie jest GG?!), bez niczego w ogóle twierdzi, że E (chyba na uszach
        będę to nosić...).

Moje podejrzenia są takie, że jak wpiszesz więcej niż ileś, to dostaniesz wersję
        jak bez podawania niczego, dopiero jak podasz jakąś małą wartość (pewnie
        mniejszą niż jakaś magiczna średnia), to literki zaczynają rosnąć. A, no i nie
        możesz podać wartości "nad" mniejszej niż "pod", bo też będzie "out of range" :P
        • wielebnna Re: obwód pod pachami 29.12.07, 15:44
          może to dla super początkujących, które dopiero odkryły, że mają biust?

wycofuję się w takim razie z mojej teorii, że obwód pod pachami jest jakimś
          parametrem istotnym przy doborze biustonosza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka