Dodaj do ulubionych

Głośniki Logitech Z-5500 + Creative(tylko jaki)

IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.08, 15:14
Witam.
Mam w planach kupno głośników Logitech Z-5500 i chciałbym wykorzystać sprzęt w 100%
Głośniczki maja następujące wejście:
Cyfrowe współosiowe do odtwarzaczy DVD lub CD albo komputerowych kart dźwiękowych (wymaga kabla współosiowego, sprzedawanego oddzielnie).

Teraz moje pytanie jest następujące:
Która z niżej podanych kart będzie nadawała się aby sprzęt grał jak najczyściej jak najlepiej.

Propozycja nr 1:

Sound Blaster Surround 5.1
pl.europe.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=207&product=15912
Propozycja nr 2:

Karta Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 USB
pl.europe.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=17751&nav=-1&listby=
Prosiłbym o to aby wypowiedziała się osoba która ma pojecie o takim sprzęcie :) Reszcie bardzo dziękuje :)

------------------------------------------------------------------
JEŻELI NIE MASZ NIC DO POWIEDZENIA NIE MÓW
JEŻELI CHCESZ NAPISAĆ BZDURY NIE WYSILAJ SIE
Obserwuj wątek
    • Gość: pozycja 6/9 Re: Głośniki Logitech Z-5500 + Creative(tylko jak IP: 85.17.19.* 03.08.08, 15:44
      pozycja nr 3.
    • Gość: Ghoosc Re: Głośniki Logitech Z-5500 + Creative(tylko jak IP: *.toya.net.pl 03.08.08, 20:16
      Witam.
      > Mam w planach kupno głośników Logitech Z-5500 i chciałbym wykorzystać sprzęt w
      > 100%
      > Głośniczki maja następujące wejście

Nie kupuj głosniczkow dołoz pare groszy
      www.audiotrendt.com.pl/?tw=443
      • Gość: hopek Re: Głośniki Logitech Z-5500 + Creative(tylko jak IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.08, 11:50
        Nie jestem przekonany do takiego zestawu. Pozostanę przy swoim wyborze. Jednak
        nadal nie wiem jaką kartę kupić .
        • Gość: Ghoosc Re: Głośniki Logitech Z-5500 + Creative(tylko jak IP: *.toya.net.pl 04.08.08, 20:15
          Gość portalu: hopek napisał(a):

> Nie jestem przekonany do takiego zestawu. Pozostanę przy swoim wyborze. Jednak
          > nadal nie wiem jaką kartę kupić .>
          Przekonaj sie do głosnikow nie do karty
          beda brzmiały dobrze nawet na zintegrowanej a pozniej pomysl o karcie
          • Gość: hopek Re: Głośniki Logitech Z-5500 + Creative(tylko jak IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.08, 20:46
            zestaw który mi zaproponowałeś jest słabszy od tego co ja wybrałem.
            Satelitki również wykonane z plastiku o słabszej mocy, subwoofer tagze słabszy
            wykonany z plastiki.
            Wiec jednak skłonny jestem na kupno Z-5500
          • Gość: hopek Re: Głośniki Logitech Z-5500 + Creative(tylko jak IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.08, 20:51
            Widzę ze jesteś laikiem skoro uważasz ze na zintegrowanej karcie uzyskam czysty
            dźwięk, który wydobędzie z urządzenia całe piękno.
            • Gość: Ghoosc Re: Głośniki Logitech Z-5500 + Creative(tylko jak IP: *.toya.net.pl 04.08.08, 21:43
              Jezeli jestem laikiem nie bierz mojego zdania po uwage,ale jezeli te głosniki ktore polecałem zagraja czysto to pomysl co bedzie na dobrej karcie
              P.S Sa chyba jakies miejsca zeby to odsłuchac?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka