IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 19:23
Witam
Mam pytanie czy PROCESOR AMD ATHLON XP 2500+ ,SOCKET 462 , 1.8 GHz
będzie pasował do płyty głównej ABIT KG7-Lite ? AMD CPUs , AMD761/VIA 686 Chipset.Proszę osoby które znają się na konfiguracji komputerów o odpowiedz. Dziękuje
Obserwuj wątek
    • Gość: Kolobos Re: Procesor IP: *.escom.net.pl 15.08.08, 20:47
      Pasowal bedzie.. tyle, ze ta plyta nie obsluguje tego procesora.
      • Gość: bruneto@op.pl Re: Procesor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 21:09
        Zawsze zastanawiam się dlaczego ludzie na forum są tak złośliwi? Powiec wprost
        że ten procek nie dadaje się na tą płyte i po rozmowie, albo wcale się nie udzielaj.
        • Gość: Gość Re: Procesor IP: *.acn.waw.pl 15.08.08, 22:05
          > Zawsze zastanawiam się dlaczego ludzie na forum są tak złośliwi?

Napisał, że procesor będzie pasował bo i płyta i procesor są w standardzie
          Socket A, więc da się włożyć. Tyle, że ta płyta nie obsługuje tych akurat tych
          Athlonów. Gdzie tu jest złośliwość?
          • Gość: Bruneto@op.pl Re: Procesor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 22:09
            Złośliwość jest w tym że skoro mozna go zamontować a nie będzie działał to po co
            go tam montować? Pytałem czy bedzie działał czyli montuje go i komputer mi
            działa a nie że wkładam porcesor i puszka dalej stoi jak wcześniej bez niego.
            • Gość: Gość Re: Procesor IP: *.acn.waw.pl 16.08.08, 14:05
              > Złośliwość jest w tym że skoro mozna go zamontować a nie będzie
              > działał to po co go tam montować?

Być może będzie działał z mniejszą częstotliwością albo z pełną po aktualizacji
              biosu. Wszystko powinno być na stronie producenta płyty głównej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka