Dodaj do ulubionych

Pytanie o Autocada

IP: *.satbit.pl / 80.48.255.* 10.10.03, 14:48
Cześć
Zainstalowałem sobie Autocada, ale nie mogę go uruchomić. Po kliknięciu ikony
wyskakuje mi błąd: program wykonał nieprawidłową operację. Próbowałem
ponownie go zainstalować ale problem siępowtarza co mam zrobić?? Proszęo
jakąś radę. Z góry dziękuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: mundek Re: Pytanie o Autocada IP: 217.97.140.* 10.10.03, 15:23
      mam takie propozycje.
      1. moze trzeba scrackowac ta wersje
      2. odinstalowac i sprobowac zainstalowac na nowo
      3. kupic oryginal (nierealne :P)
      3. poszukac innej kopi i sprobowac na nowo
    • Gość: L@rs Re: Pytanie o Autocada IP: *.earth.pl / 192.168.2.* 10.10.03, 15:30
      Zależy którego i pod jakim systemem, Autocad Mechanical Desktop 4 na przykład
      trzeba pod windowsem XP instalować w trybie zgodności z windows 95/98
    • Gość: hejkumkejkum Re: Pytanie o Autocada IP: *.tkb.net.pl 11.10.03, 14:57
      Proponuję kontakt z firmą która Panu sprzedała Auto Cad'a lub bezpośrednio z pomocą techniczną Autodesk.
      • Gość: bandyta Re: Pytanie o Autocada IP: *.192.220.203.acc01-lord-gla.comindico.com.au 11.10.03, 21:55
        Gość portalu: hejkumkejkum napisał(a):

> Proponuję kontakt z firmą która Panu sprzedała Auto Cad'a lub bezpośrednio z
        po
        > mocą techniczną Autodesk.

drogi Panie,
        Autokada sie nie kupuje, i siem nie ma kopi legalnych, bo

1. jest stanowczo za drogi, nawet w wersji LT

2. nawet jak juz Pan wywalisz te $5000 na poczatek i nastepne 1000 po dwu
        latach na update, to i tak Pannie wiesz, czy za nastepne cztery lata nie
        powiedza, ze cala zabawe nalezy zaczynac od nowa, bo wersji XX sprzed lat
        czterech "updatowac " sie nie da, trzeba caly programik kupic od nowa. I tak
        dookola wojtek

Po jakims czasie mozna sie wk..., i zalatwic to zdziebko inaczej(wiadomo jak)
        zwlaszcza, gdy jest sie indywidualnym uzytkownikiem

Caseami lepiej nie przesadzac z tym "legalistycznym' podejsciem do sprawy
        • Gość: hejkumkejkum Re: Pytanie o Autocada IP: *.tkb.net.pl 12.10.03, 21:28
          Gość portalu: bandyta napisał(a):

> drogi Panie,
          > Autokada sie nie kupuje, i siem nie ma kopi legalnych, bo
          >
          > 1. jest stanowczo za drogi, nawet w wersji LT
          >
          > 2. nawet jak juz Pan wywalisz te $5000 na poczatek i nastepne 1000 po dwu
          > latach na update, to i tak Pannie wiesz, czy za nastepne cztery lata nie
          > powiedza, ze cala zabawe nalezy zaczynac od nowa, bo wersji XX sprzed lat
          > czterech "updatowac " sie nie da, trzeba caly programik kupic od nowa. I tak
          > dookola wojtek
          >
          > Po jakims czasie mozna sie wk..., i zalatwic to zdziebko inaczej(wiadomo jak)
          > zwlaszcza, gdy jest sie indywidualnym uzytkownikiem
          >
          > Caseami lepiej nie przesadzac z tym "legalistycznym' podejsciem do sprawy

Hmm dziwne podejście do sprawy, nie wyobrażam sobie pracy zarobkowej wykonywanej na kradzionym oprogramowaiu. (to tak jak być taksówkarzem i jeździć kradzionym samochodem). Jeżeli chodzi o edukację to licencja nie kosztuje 5000$ tak jak Pan pisał, a "jedyne" (wersja edukacyjna) 600zł!!!
    • Gość: antyautocad Re: Pytanie o Autocada IP: 64.202.17.* 12.10.03, 22:15
      Gość portalu: destination napisał(a):

> Cześć
      > Zainstalowałem sobie Autocada, ale nie mogę go uruchomić. Po kliknięciu
      ikony
      > wyskakuje mi błąd: program wykonał nieprawidłową operację. Próbowałem
      > ponownie go zainstalować ale problem siępowtarza co mam zrobić?? Proszęo
      > jakąś radę. Z góry dziękuje.

proponuje sprobowac innych programow, ktore sa duzo tansze i lepsze
      AutoCAD to jeden z najgorszych softwarow jakie trafilo mi sie uzywac
      Uzywalem kiedys wersji legalnej a i tak byly klopoty z instalacja i
      nawet po ciezkiej i kulawej instalcji aby cokolwiek zrobic trzeba sie sporo
      nameczyc
      IMHO, ten software byl robiony przez idiotow i tylko dzieki duzej poczatkowej
      marketshare ciagle jeszcze sie utrzymuje, nawet jak freeware nie uzywalbym
      AutoCAD
      i oczywiscie odradzam uzywac do biznesu nielegalnej wersji

jezeli nie musi to byc autoCAD to sprawdz alternatywy np
      www.rhino3d.com/
      www.tommysoftware.com/
      www.internetwoodworking.com/w5/CAD.html
      • Gość: L@rs Re: Pytanie o Autocada IP: *.earth.pl / 192.168.2.* 12.10.03, 22:29
        No dla siebie to mozna sobie robic na czym się chce, ale na przykład moj wujek
        musi robic na autocadzie z kilku powodów:
        1. Nie jest juz pierwszej młodości i samo nauczenie się obslugi aCada zajęło mu
        kilka lat
        2. Cała firma w której pracuje uzywa tego programu oraz szablonów do niego
        3. Zagraniczni klienci życzą sobie właściwie tylko projekty wykonane produktem
        autodesk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka