Gość: K IP: *.acn.pl 13.10.03, 08:46 Prosze łopatologicznie o prowadzenie krok po kroku jak zmienic hasło pozwalajace uruchomic Windows? ( mam ale musze zmienic )dziekuje . Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: piecyk gazowy Re: Hasło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.03, 09:30 Z pomocy Windows (Start -> Pomoc i obsługa technicza). Aby zmienić hasło Użyj tej procedury, aby zmienić hasło używane przy logowaniu do systemu Windows dla komputera, który jest członkiem grupy roboczej, ale nie jest członkiem domeny. Aby uzyskać informacje o zmianie hasła dla komputera, który jest członkiem domeny, kliknij Tematy pokrewne. Otwórz aplet Konta użytkowników w Panelu sterowania. W obszarze lub wybierz konto do zmiany kliknij używane przez siebie konto. Kliknij przycisk Zmień moje hasło. Wpisz swoje aktualne hasło w polu Wpisz swoje aktualne hasło. W polach Wpisz nowe hasło i Wpisz jeszcze raz nowe hasło dla potwierdzenia wpisz nowe hasło. W polu Wpisz wyraz lub frazę, które mają być używane jako wskazówka dotycząca hasła można wpisać słowo lub frazę, które mogą stanowić wskazówkę przypominającą nowe hasło. Kliknij przycisk Zmień hasło. Uwagi Aby otworzyć aplet Konta użytkowników, kliknij przycisk Start, kliknij polecenie Panel sterowania, a następnie kliknij dwukrotnie ikonę Konta użytkowników. Zabezpieczanie hasłem polega na tworzeniu silnych haseł i ich ochronie. Aby uzyskać więcej informacji, kliknij Tematy pokrewne. Najciemniej pod latarnią?... Link Zgłoś