Gość: Markus2131 IP: *.is.net.pl 24.10.08, 07:20 Witam Chciałem się zapytać, czy jest możliwe wsadzenie gifów na pulpit? Chodzi tu o to, żeby dac jakis obrz jako podklad, a na to wklic RUCHOME gify. Z gory dziekuje za odpowiedz. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Luśka Re: Gify na pulpit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.08, 08:02 Oczywiście że możliwe. Link Zgłoś
Gość: ()))=) Re: Gify na pulpit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.08, 13:30 Ruchomy gif na pulpit ??? Oczywiście...niemożliwe ! :) Link Zgłoś
Gość: Autor Re: Gify na pulpit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.08, 16:49 Jak najbardziej NIEMOŻLIWE ! :) Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Gify na pulpit IP: *.acn.waw.pl 24.10.08, 18:42 To, że tego nie potrafisz nie oznacza, że to nie jest możliwe. Nie potrzeba nawet nic instalować - wystarczy kilka kliknięć. Link Zgłoś
Gość: pamcia Re: Gify na pulpit IP: *.plk.vectranet.pl 03.01.09, 12:18 Możliwe. Moja kolezanka miala, pamietam takiego kotka co chodzil jej po pulpicie.. swietne to jest, ale nigdy nie wiedzialam jak to sie robi... Link Zgłoś
Gość: Adi Re: Gify na pulpit IP: *.leed.cable.ntl.com 26.01.09, 20:47 Możliwe bo ja miałam kotka i dinozaura którzy się rószali na pulpicie!Można mieć z interneta albo zanstalować program z feliksem tak nazywa się ten kot a dinozaur nazywa się dino wpisz w google felix lub dino i poszukaj!!! Link Zgłoś
Gość: Markus2131 Re: Gify na pulpit IP: *.is.net.pl 26.10.08, 21:22 ok widze, że zdania są podzielone. więc jeśli uważacie, że to możliwe, to bardzow was prosze powiedzcie jak. Zgory thx Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Gify na pulpit IP: *.acn.waw.pl 26.10.08, 21:57 Właściwości ekranu/Pulpit/Dostosuj/Sieć web/Nowa ... wskaż animowanego gifa. Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Gify na pulpit IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 27.10.08, 08:52 Fajne! Ciekawie wygląda taka animacja na pulpicie, zwłaszcza gdy ma przeźroczyste tło. Pozdrawiam Wojtek. Link Zgłoś
Gość: markus2131 Re: Gify na pulpit IP: *.is.net.pl 26.10.08, 21:32 Chyba mnie zle zrozumieliscie... Chodzilo mi o to, zeby gifa wkleic na obraz, powiedzmy na jakis kwaitek, tylko zeby ten gif sie potem ruszal. Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Gify na pulpit IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 27.10.08, 09:02 No to spraw sobie program do tworzenia animowanych gifów, np. Jasc Animation Shop 3. Zrób w nim tyle klatek z kwiatkiem, ile ma twój animowany gif, a następnie wczytaj swój gif i metodą kopiuj - wklej osadź ten gif na klatkach z kwiatkiem. Zapisz...dalej to już wg wskazówek Gościa. Link Zgłoś
Gość: markus2131 Re: Gify na pulpit IP: *.is.net.pl 30.10.08, 12:57 ok thx all. temat close Link Zgłoś
Gość: bavaria Re: Gify na pulpit IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.08, 11:09 niektórzy ludzie to debile i w ogóle nie powinny siadać przed kompem!!!GIF NA PULPIT JAK NAJBARDZIEJ Link Zgłoś