Gość: eda IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.10.08, 15:02 Jak usunąć rozszerzenie url w ulubionych ? Nie wiem skąd sie to wzięło, bo tego nie było Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: @ Re: Rozszerzenie url IP: *.chello.pl 26.10.08, 11:39 Prawdopodobnie nikt nie wie o co dokładnie chodzi. Może opisz dokładnie problem lub pokaż obrazek. Link Zgłoś
Gość: eda Re: Rozszerzenie url IP: 78.8.222.* 26.10.08, 23:49 Wszystkie adresy stron są zapisywane z rozszerzeniem url, np "Autogiełda dolnośląska.url" Chodzi mi o to zeby nie zapisywało się to url.Coś musiałem przestawić , ale nie wiem co. Link Zgłoś
etom Re: Rozszerzenie url 27.10.08, 02:47 Gość portalu: eda napisał(a): > Jak usunąć rozszerzenie url w ulubionych ? Nie wiem skąd sie to > wzięło, bo tego nie było W dwoch miejscach mozna to ustawiac 1. w opcjach folderow zaznacz "ukryj rozszerzenia plikow znanych typow" 2. w "typy plikow", przy URL odznacz "zawsze pokazuj rozszerzenie" Mam windows ME, ale chyba znajdziesz u siebie podobne ustawienia :-) Link Zgłoś