Gość: bergsteiger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 20:14 Od soboty program Kaspersky IS nie aktualizuje się i bazy wirusów są nieaktualne. Czy ktoś z internautów ma podobnie,czy wina jest po stronie sprzętu? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ert Re: Podaj mi klucz produktu... IP: 78.8.223.* 26.11.08, 22:35 prawdopodobnie masz kradziony i za chwilę będzie twój klucz na czarnej liscie. Link Zgłoś
Gość: bergsteiger Re: Kaspersky problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 07:06 Muszę Ciebie rozczarować, klucz mam jak najbardziej legalny, licencja odnowiona w sierpniu 2008 roku. Tylko bracia K. podejrzewają wszystkich o kradzież klucza,ponieważ samu ukradli jedną z planet. Link Zgłoś
Gość: bergsteiger Re: Kaspersky problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 08:31 Przepraszam to był Księżyc,satelita Ziemi. Teraz bracia K.będą wiedzieli w jakim zagrali filmie. Link Zgłoś
Gość: osseina Re: Kaspersky problem IP: *.globalconnect.pl 31.12.08, 00:34 Właśnie miałam podobny problem, ściagnelam kasperskiego z ich strony (trial) i nie moge z niego korzystac, nie wiem w czym rzecz. Po instalacji pojawia sie komunikat "zaktualizuj bazy teraz" klikam w to i pojawia sie info ze nie moze, bo nie ma łącznosci z netem. Oszaleć można, wyłączyłam firewalla całkowicie, kilkakrotny restart kompa i nic. Klikałam "napraw" i takie tam, oczywiście nic to nie dało. to już któras tam instalka ściagnieta, wiec nie ma mowy ze akurat instalka była wadliwa. Naprawde nie wiem o co chodzi, zalezalo mi na tym po podobno to najlepszy antywirus, no ale nie wiem jak mam się zachęcić do kupna jeśli nawet trial nie działa :/ Link Zgłoś
j.oker Re: Kaspersky problem 31.12.08, 15:22 Właśnie dokonałem aktualizacji bazy danych i poszło bezproblemowo. Link Zgłoś
Gość: Kasper Sky Re: Kaspersky problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 15:40 Używam także KASPERSKY Antivirus 2009 i nie mam ani nie miałem przez ostatnie kilka miesięcy żadnych problemów ze ściąganieciem uaktualnień bazy wirusów. Program był w wersji trial a potem zainstalowany klucz licencyjny. Problem wasz leży po waszej stronie - nie umiecie obsługiwać tak prostego programu. :) Link Zgłoś
Gość: gg Re: Kaspersky problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 18:31 Kilka razy miałem inny problem z KIS 8.0.0.506 ( oczywiście legal ) Ni stąd ni zowąd kilka razy wywaliło mi komunikat przy starcie, że bazy danych są uszkodzone i istnieje ryzyko infekcji. Aktualizacja naprawiała problem, ale nie bardzo wiem co było powodem tych alertów. Wydaje mi się że dużo lepszą wersją była 7.0 : mniej obciążał system i nie generowała żadnych problemów. Pozdrawiam. Link Zgłoś
Gość: almiecz Re: Kaspersky problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 07:14 Skoro jesteś tak oblatany to może byś pomógł tym gamoniom jak nas za takich uważasz i podpowiedział jak go zaktualizować. Link Zgłoś
Gość: olo Re: Kaspersky problem IP: 78.8.221.* 11.01.09, 03:07 kaspersky zwalnia net ! I to jest jego duzym minusem. Link Zgłoś
Gość: petroll Re: Kaspersky problem IP: *.acanac.net 11.01.09, 05:00 Usunac w calosci , restart i zainstalowac raz jeszcze. Wyczytalem tu rewelacje ze nie aktualizuje bo wlasnie zamuje sie wprowadzaniem kluczy na czarna liste (ert pogratulowac humoru) Link Zgłoś