Gość: Prezes IP: 83.17.77.* 29.12.08, 09:51 I bardzo dobrze! Że wyciekło! POMIMO WSZYSTKO NIE ZROBIĄ LEPSZEGO WINDOWSA OD XP Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: V Re: Windows 7 beta 1 - nieoficjalna premiera IP: *.dolnoslaska.policja.gov.pl 29.12.08, 10:09 za darmo mają jeszcze większą pule testerów i crackerów którzy poprawią za darmo największe błędy MS. Tak powinno być ;] Link Zgłoś
Gość: koń Re: Windows 7 beta 1 - nieoficjalna premiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.08, 10:09 wycieklo, taaa...wyciek kontrolowany w celu zdobycia darmowych testerow Link Zgłoś
Gość: ja Re: Windows 7 beta 1 - nieoficjalna premiera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.08, 10:10 ojej wyciekło. to raczej przeciek kontrolowany. Link Zgłoś
Gość: Lukav Re: Windows 7 beta 1 - nieoficjalna premiera IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.08, 10:18 hahaha na moorhunt windows 7 byl juz dostepny 1,5 miesiaca temu. sam mam go zainstalowanego od ponad miesiaca.... tez mi "przeciek".... Link Zgłoś
Gość: Jach Re: Windows 7 beta 1 - nieoficjalna premiera IP: *.chello.pl 29.12.08, 10:23 co ciekawe - instaluje sie 20 minut i sam w zasadzie daje wszystkie poprawne sterowniki - wyglada jak brat/siostra visty, ale chodzi zdecydowanie szybciej... moze w koncu ms cos prawie dopracowanego wypusci ;] Link Zgłoś
Gość: doświadczalny Re: Windows 7 beta 1 - nieoficjalna premiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.08, 10:24 .....od blisko 2,5 miesiaca, refleks, panowie,refleks...... Link Zgłoś
Gość: Gość:2 Re: Windows 7 beta 1 - nieoficjalna premiera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.08, 10:30 jest spora różnica pomiędzy tym, co było 2 mies temu, a co jest teraz (->Beta.1.Build.7000) Link Zgłoś
Gość: paton Re: Windows 7 beta 1 - nieoficjalna premiera IP: *.as.kn.pl 29.12.08, 10:34 doswiadczalny - piszesz o "prebeta" z października (nawet jest o tym mowa w tekscie). teraz pojawila sie oficjalna beta 1 - rzecz doslownie sprzed chwili. pomysl i poczytaj zanim skomentujesz.... to samo dotyczy niejakiego Lukava ;-) Link Zgłoś
Gość: Jach Re: Windows 7 beta 1 - nieoficjalna premiera IP: *.chello.pl 29.12.08, 10:40 dla scislosci - testuje wersje ktora pojawila sie wczoraj na sieci - co ciekawe - 2,5 giga a sciaga sie w godzine ;] ps. wersja jest podobno wazna do konca lipca 2009 - oczywiscie bez klucza produktu jako wersja testowa Link Zgłoś
Gość: O'rety Re: Windows 7 beta 1 - nieoficjalna premiera IP: 212.244.210.* 29.12.08, 10:40 @paton, chłopaki chcą się dowartościować a nie potrafią inaczej, nie psuj im tego :) Link Zgłoś
Gość: qaresma Re: Windows 7 beta 1 - nieoficjalna premiera IP: 82.139.60.* 29.12.08, 10:49 Kolejny microsoftowski niewypał się szykuje.bedzie takim samym badziewiem jak reszta. Link Zgłoś
Gość: paweu Re: Windows 7 beta 1 - nieoficjalna premiera IP: *.chello.pl 29.12.08, 10:49 @doświadczalny - od 2,5 miesiąca to była pre-beta Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Windows 7 beta 1 - nieoficjalna premiera IP: *.chello.pl 29.12.08, 11:06 Windows nie nadąża za rozwojem technologii. Nie ma sensu tego ściągać. Link Zgłoś
Gość: Zyon Re: Windows 7 beta 1 - nieoficjalna premiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.08, 11:12 A ja jestem ciekaw ilu z Was tak naprawdę używa tego 'najgorszego na świecie oprogramowania od microsoftu', jeśli się nie podoba, nie musicie go używać, jest alternatywa, ale przy której trzeba się trochę pouczyć i rozwinąć swoje umiejętności. Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Windows 7 beta 1 - nieoficjalna premiera IP: *.chello.pl 29.12.08, 11:19 Windows 7 będzie 100x lepszy od Visty, ponieważ chodzi on na netbookach itp. Na eee pc na 100% by poszedł więc to OS. to tata linuxa xD Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Windows 7 beta 1 - nieoficjalna premiera IP: *.ists.pl 29.12.08, 11:29 Hehehe, ale ciemnota! Mam toto już od 5 miesięcy, sam sobie ściagnąłem... Niestety ma liczne dziury którymi trojany wchodzą w dysk jak w masło. Działa szybciej od Visty ale przecież nie ma jeszcze dołączonych wodotrysków. Będzie o wiele większe, o wiele wolniejsze i w ogóle o wiele droższe. Link Zgłoś
Gość: didny Re: Windows 7 beta 1 - nieoficjalna premiera IP: *.175.foxnet.com.pl 29.12.08, 11:52 no działa ;) wizualnie nie dziwi sie od visty, ma kilka fajnych opcji. Ogólnie taki Vista 2. Jezeli to jest beta i trial to i tak dobrze :) Ogolnie fajny bajer, wpiszcie sobie aby uruchomił DXDIAG - zaskoczy was DirectX 11 :)) Link Zgłoś
m4t Re: Windows 7 beta 1 - nieoficjalna premiera 29.12.08, 13:06 To taki element kampanii reklamowej: zdoby? rzesze ZOMBI - złodziei co będą chwalić ich nowy produkt. A później, odciąć wszystkich, jak produkt zostanie dopracowany. Link Zgłoś
Gość: gość Re: Windows 7 beta 1 - nieoficjalna premiera IP: *.clw.metro.digiweb.ie 29.12.08, 13:43 Używam bety 1 i zjada mi tyle samo zasobów co vista tylko trochę mniej zajmuje na dysku około 6GB to samo można osiągnąć w viscie wystarczy okroić ją ze zbędnych programów. Troszeczkę szybciej się uruchamia. Przy nowym sprzęcie nie widać wzrostu wydajności Link Zgłoś
Gość: coss Re: Windows 7 beta 1 - nieoficjalna premiera IP: *.strong-pc.com 29.12.08, 14:15 Jest tak, jka pisałem już od dawna- 7 to tylko inaczej nazwana, ociężała Vista. -------- Content XP user Link Zgłoś
Gość: slepiec Re: Windows 7 beta 1 - nieoficjalna premiera IP: 82.146.248.* 29.12.08, 14:51 wolę poczekać do finalnej wersji.... póki co XP i ubuntu na zmianę. Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Windows 7 beta 1 - nieoficjalna premiera IP: *.mi.gov.pl 29.12.08, 15:41 pozostaje zasadnicze pytanie - po co to instalować? Link Zgłoś
Gość: taka prawda Re: Windows 7 beta 1 - nieoficjalna premiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.08, 16:29 Prezes: Tak samo skomlały takie leszcze jak ty jak wyszedł XP. Że nie będzie lepszego od Win 98 i co?? Vista ociężała. Pewnie na sprzęcie sprzed 5 lat. Ja na nowych komputerach nie widzę różnicy w działaniu Visty i XP. No chyba że ktoś ma na myśli preinstalowaną Viste np w notebookach do której producenci dorzucają swoje badziewne programiki. No ale jak ktoś lubi to używać to niech nie ma pretensji do Visty tylko do siebie albo oprogramowania jakie mu zainstalowano. Czysta Vista ładuje się tak samo szybko jak XP. Link Zgłoś
Gość: Gość:Ksajtru Re: Windows 7 beta 1 - nieoficjalna premiera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.08, 16:33 Ja i tak będę czekać na końcową dopracowaną wersję a jak narazie to: XP 4 EVER Link Zgłoś