Gość: kk IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.01.09, 01:00 Gdzie mogę się dowiedzieć ,że mam zainstalowany korporate, albo zwykły ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: kk Re: Windows xp Corporate IP: 78.8.221.* 05.01.09, 02:03 nikt nie wie ? Przecież to musi być gdzieś zapisane. Link Zgłoś
Gość: petroll Re: Windows xp Corporate IP: 69.171.136.* 05.01.09, 03:11 Nie znajdziesz tych informacji ale mozesz posrednio dowiedziec sie co masz. Jesli kupiles ten system to jest to jak nazywasz zwykle. Jesli sciagnales i nie aktywowales a mimo to chodzi i nie wymaga aktywacji to jest tzw kopia piracka zwana corporate , ukradziona z duzej organizacji albo jednostki rzadowej.Zwykle corporate nie zezwala na instalacje SP.Mozesz miec wersje piracka ktora bedzie sie zachowywac dokladnie tak jak legalna. Pytanie zasadnicze ? skad masz swoja kopie. Link Zgłoś
Gość: kk Re: Windows xp Corporate IP: 78.8.220.* 05.01.09, 03:54 komputer dostałem w spadku i nie wiem nic więcej i się nie dowiem, bo nikt nie jest taki mądry by mi powiedział. Link Zgłoś