Dodaj do ulubionych

Przedpremierowy X-Men - już ponad milion pobrań

08.04.09, 16:50
Z tymi filmami to trochę przesadzają ja bym nie chciał oglądać niecałego filmu przed premierą. Wolałbym 100 razy kupić bilet i zobaczyć sobie w kinie na premierze ten film.

Mistrzostwa Świata RPA 2010

Zarabiaj z mBankiem otwórz E-konto MAX !!
Obserwuj wątek
    • Gość: kk Re: Przedpremierowy X-Men - już ponad milion pobr IP: *.acn.waw.pl 08.04.09, 18:15
      Hahaha FBI! Litości. Dobrze, że nie Marines.
    • Gość: Edek Re: Przedpremierowy X-Men - już ponad milion pobr IP: *.pogodanet.pl 08.04.09, 18:29
      "Z relacji internautów (oraz publikowanych w Sieci screenów) wynika, że kopia jest świetnej jakości." - założę się, że autor tego tekstu sam pokusił się sprawdzić jakość tej kopii :P.
    • Gość: sd Re: Przedpremierowy X-Men - już ponad milion pobr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 19:35
      @:kk - FBI to zwyczajnie federalna policja, a nie żadna trve tajna specjalna jednostka, wiec nie kumam w czym problem
    • Gość: gość Re: Przedpremierowy X-Men - już ponad milion pobr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 00:39
      torrent to pikuś a czy ktoś podliczył rapidshera??
    • Gość: lL Re: Przedpremierowy X-Men - już ponad milion pobr IP: *.b-ras1.pgs.portlaoise.eircom.net 09.04.09, 02:36
      to dlatego nie mogłem znaleźć napisów...
    • Gość: zyczliwy Re: Przedpremierowy X-Men - już ponad milion pobr IP: 79.97.243.* 09.04.09, 02:57
      Rupert Murdoch Choooyem jest, dobrze mu tak:)
    • Gość: Gościnnie Re: Przedpremierowy X-Men - już ponad milion pobr IP: *.netrunf.cytanet.com.cy 10.04.09, 09:38
      ja tam film obejżałem i wiem ze pójde go jeszcze raz obejżeć do kina, bo jest zarabisty.... no i szkoda ze brakowało na końcu filmu najwięcej efektów... a pozatym sadze że to sama wytwórnia wypuściła niedokończony film do sieci ;)
    • Gość: kk Re: Przedpremierowy X-Men - już ponad milion pobr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 19:37
      @ sd W tym problem, że to tak jakby CBŚ zajmował się piraceniem płyty Dody. Poziom ważności dla bezpieczeństwa państwa- zerowy.
    • Gość: konioczek Online X-men Origins IP: *.chello.pl 13.04.09, 16:31
      Oglądajcie na zdrowie ;) pzdr

www.movie2k.com/movie-45580-X-Men+Origins%3A+Wolverine.html
      • Gość: Luke77 Re: Online X-men Origins IP: 91.145.144.* 06.06.09, 17:47
        Najlepsza jakość jaka jest dostępna online (X-men Origins):
        www.obejrzyjfilm.c0.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka