Gość: cooby IP: *.net.inotel.pl 11.05.09, 09:48 Sami jesteście puści w tej gazecie... Win 7 to już dziś przereklamowane badziewie, którego nikt nie chce... tak jak Visty Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: sponsorowany Re: Windows 7 - nadchodzą... puste poprawki IP: *.jjs-isp.pl 11.05.09, 10:10 dzień po dniu trzeba wrzucać takie artykuliki bo taką reklamę wykupił MałoMiękki. Link Zgłoś
Gość: majsel Re: Windows 7 - nadchodzą... puste poprawki IP: 193.33.124.* 11.05.09, 10:12 ważne żeby był lepszy niż vista... majsel.mybrute.com Link Zgłoś
Gość: raist Re: Windows 7 - nadchodzą... puste poprawki IP: 82.160.130.* 11.05.09, 10:13 zainstalowalem win7 w piatek, intuicyjny, stabilny, wszystko chodzi wiec skonczcie plakac jaki to jest zly, nikt wam nie kaze sie rozstawac z dziadkiem xp Link Zgłoś
Gość: Gość: sebaosowa Re: Windows 7 - nadchodzą... puste poprawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 10:17 Ja również mam na pokładzie 7 jako drugi system, i śmiga wszystko aż miło. na laptopie. Link Zgłoś
Gość: SzYmOn Re: Windows 7 - nadchodzą... puste poprawki IP: *.bik.pl 11.05.09, 10:20 Witam, mam na netbooku Win7 RC i wszystko tak ladnie smiga i dziala, ze az przyjemnie sie pracuje. Link Zgłoś
psiakoncowa Re: Windows 7 - nadchodzą... puste poprawki 11.05.09, 10:28 ja na razie nie mam netu pod 7. Mam linksysa WMP11. Linksys zatrzymał się na etapie xp i do pobrania nie ma nawet sterów pod vistę (do żadnej sieciówki na PCI) A ze strony ralinka próbowałem wszystkich po kolei. I lipa. Link Zgłoś
Gość: k78 Re: Windows 7 - nadchodzą... puste poprawki IP: *.biblpubl.waw.pl 11.05.09, 10:34 widzę że Microsoft robi wszystko żeby zatrzeć złe wrażenia i ostrożność użytkowników po Viście Link Zgłoś
Gość: lordzik Re: Windows 7 - nadchodzą... puste poprawki IP: *.olsztyn.vectranet.pl 11.05.09, 10:36 MS sobie samobóje strzela! Ciekawe czy mają w tym jakiś cel czy są aż tak głupi? Link Zgłoś
Gość: barton2500 Re: Windows 7 - nadchodzą... puste poprawki IP: *.gw1.hotspot.katowice.pl 11.05.09, 10:39 dziadek xp ... :) to na domowym kompie jeszcze mam win2000 :) Link Zgłoś
Gość: rosin Re: Windows 7 - nadchodzą... puste poprawki IP: *.ipartners.pl 11.05.09, 10:44 jak to nikt nie chce? wg gemiusa juz co 500 polski internauta korzysta z windows 7.. to wiecej osob niz polskich uzytkownikow linuksa (co 700 polski internauta), a windows 7 to dopiero stadium beta/RC może pora mówić za siebie? ja zainstalowalem windows 7 u siebie i nie ma takiej mozliwosci, bym wrocil do xp... system duzo stabilniejszy (nawet w tej fazie beta w ktorej sie obecnie znajduje), szybszy... sam system uruchamia mi sie 30 sekund, wraz z wszystkimi apaczami i postgresami w tle... Link Zgłoś
truten.zenobi Re: Windows 7 - nadchodzą... puste poprawki 11.05.09, 10:50 m$ to firma proekologiczna nie testuje swoich produktów na zwierzętach tylko na klientach... Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Windows 7 - nadchodzą... puste poprawki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.09, 10:52 Baranie łąki !!! Wersja RC tak więc jeszcze nie końcowa. Testy i poprawki trwają cały czas. Wszystkich tych co to tak nienawidzą Windowsów i 7-emki zapraszam może na przesiadkę na Linuksa tam to dopiero zobaczycie co to jest brak sterowników i kompatybilność na co dzień. Przykro mi ale na dzień dzisiejszy nie ma bardziej intuicyjnego i lepszego systemu dla kogoś kto ma zielone pojęcie o komputerach. Pozdrowienia dla wiecznie niezadowolonych z windowsa (przejdźcie może na DOS, o ile wiecie co to jest) Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Windows 7 - nadchodzą... puste poprawki IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 11.05.09, 11:00 BARANKI TAK SMIGACIE NA W7 A POCHWALCIE SIE JAK WAM CHODZA APLIKACJE I GRY PISANE POD XP. Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Windows 7 - nadchodzą... puste poprawki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.09, 11:05 A bez problemu jak na razie ale dziękuję że zapytałeś, poza tym jest zawsze TRYB XP jak byś barania łąko nie widział Link Zgłoś
Gość: singollo Re: Windows 7 - nadchodzą... puste poprawki IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.05.09, 11:06 Ja testuje win7 i generalnie jestem zachwycony. Kompatybilność nie jest 100% - na przykład "zwykły" Wiedźmin nie ruszył, ale po "Extended Edition" - bez problemu. Interfejs jest przejrzysty i wygodny, system śmiga jak burza. Za to duży minus za instalator, który się kilkukrotnie zwiesił podczas instalacji Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Windows 7 - nadchodzą... puste poprawki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.09, 11:12 Instalator Windows ??? U mnie poszło wszystko bez problemu jeśli chodzi o samą instalację Windowsa, poczta na Mozilli poszła bez problemu, antyvirus też bez zająknięcia, jeszcze zobaczymy jak tam reszta. Ogólnie duży pozytyw. Link Zgłoś
Gość: Gosciu Re: Windows 7 - nadchodzą... puste poprawki IP: 217.5.231.* 11.05.09, 11:19 Zainstalowalem i wcale nie jest zly, ale jest od Microsoftu czyli z gruntu rzeczy musi byc przeciez badziewny, itp.... Linuksa nie zainstaluje bo nie mam ochoty grzebac w configach zeby cos tam uruchomic, Open Office mam pod windowsem a w Company of Heroes pod Ubuntu raczej nie zagram. Jesli kogos nudzi ze cos dziala od razu i nie ma problemow, co znaczy nie ma wiele zabawy z plikami, pakietami itp to niech nie istaluje i dalej sie bawi linuksem bo to przeciez taki piekny system... Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Windows 7 - nadchodzą... puste poprawki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.09, 11:27 Mnie najbardziej bawią wypowiedzi pseudo fachowców od windowsa, co to potrafi grę włączyć ale już w rejestrze zagrzebać nie potrafi bo nie wie nawet że jest. I te wieczne narzekania, pamiętam jak to wszyscy narzekali na XP. A teraz co ? Taki piękny system. Buaaaahaaaa . Mam windowsa i dobrze mi na nim pracuje. Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Windows 7 - nadchodzą... puste poprawki IP: *.aster.pl 11.05.09, 11:36 widze tu wpisy hurtowe marketingowcow szeptanych co to niby uzywaja zajebistego windowsa 7 prawda jest taka ze microsoft coraz bardziej przjemuje kontrole nad waszymi komapmi mowi co mozecie czego nie teraz za darmo testuje swoje gowniane oporgramowanie na naiwniakch nisczac im kompy i skanujac wszystkie dane... Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Windows 7 - nadchodzą... puste poprawki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.09, 11:44 A co ty tam masz na tym kompie, że sie tak boisz ? Pewnie mase pirackich programów, gier i filmów. I jakie skanowanie ? I jakie przejmowanie kontroli ? Chłopie takiego steku bzdur to juz dawno nie widziałem. Co do marketingu to akurat pracuję w firmie ubezpieczeniowej. A jeżeli tab bardzo ci przeszkadza windows to instaluj se linuksy, i forum linuksów tam sie wypowiadaj. Po co czytasz ten artykół ? Link Zgłoś
Gość: wit Re: Windows 7 - nadchodzą... puste poprawki IP: *.brog.com.pl 11.05.09, 11:49 Ja narazie jestem bardzo zadowolony. Smiga az milo i jak tak dalej pojdzie to go sobie zakupie jak sie tylko pokaze Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Windows 7 - nadchodzą... puste poprawki IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.09, 12:06 I komu to przeszkadza? Dostalismy darmowy system w wersji beta. Wiadomo, ze MS bedzie go jeszcze dopieszczac przed wejsciem wersji RTM. To poki co tylko RC. Poza tym WU jest konfigurowalny i wbrew nam niczego nie sciagnie, ani nie zainstaluje. Jezeli komus tak bardzo przeszkadza, ze scioagnie sie pare mega danych, ktore nic nie zmieniaja, to moze ustawic reczna kontrole i po prostu ich nie sciagac, a nastepnie zaznaczyc zeby WU wiecej o nich nie wspominal. Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Windows 7 - nadchodzą... puste poprawki IP: 83.238.13.* 11.05.09, 12:07 Ja też pracuje w firmie ubezpieczeniowej ale nie robię błędów w stylu "artukół"... aż oczy bolą... :-) Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Windows 7 - nadchodzą... puste poprawki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.09, 12:11 no fakt, przepraszam za "artukół" :)) Link Zgłoś