Dodaj do ulubionych

Firefox będzie miał nowe logo

IP: *.pl.hurra.com 18.05.09, 12:23
Na powyzszym obrazku znajdz 4 roznice
Obserwuj wątek
    • Gość: P Re: Firefox będzie miał nowe logo IP: *.tvk.torun.pl 18.05.09, 13:11
      @gosc Niestety widze tylko 3 :D
    • Gość: korniszon Re: Firefox będzie miał nowe logo IP: *.cable.smsnet.pl 18.05.09, 14:57
      pewnie bym nigdy tego nie zauważył gdyby nie ten "news"
    • Gość: Gog Re: Firefox będzie miał nowe logo IP: *.echostar.pl 18.05.09, 15:20
      Bo tak działają firmy. LOGO jest modyfikowane bardzo delikatnie. Ale chyba wolę oktualne. Nowe jest bardzo zadziorne.
      --
      www.ogrodypamieci.pl/profil/marilin-monroe
    • Gość: ksajtru Re: Firefox będzie miał nowe logo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.09, 17:58
      tak fajniej jest.........dużo ładniejsze i trudniejsze do narysowania......peace
    • Gość: mniamek Re: Firefox będzie miał nowe logo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 08:36
      Mnie natomiast zainteresowała ta kula ziemska (???). Jaka to część świata? Chyba logo robił jakiś Amerykanin, wg swoich wyobrażeń...
    • Gość: Ja Re: Firefox będzie miał nowe logo IP: *.ip.netia.com.pl 19.05.09, 08:42
      To nie kula ziemska, to księżyc przecież !!
    • Gość: Roger Re: Firefox będzie miał nowe logo IP: *.tpnet.pl 19.05.09, 08:53
      Taaak, "desing".
      Typowe niechlujstwo gazeta.pl. W "papierze" raczej by to wychwycili, ale tutaj wszystko idzie na łapu-capu.
    • Gość: jjj Re: Firefox będzie miał nowe logo IP: 86.47.47.* 19.05.09, 08:53
      po co?
    • Gość: duki Re: Firefox będzie miał nowe logo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.09, 08:53
      zamiast loga niech zrobią coś z tym fire foxem kiedy s był zarąbista przegladarką a teraz chodzi i sie cholernie muli, ma pełno błędów i naprawde chwilami jest już łatwiej z IE skorzystać bądx opry niż z FF
    • Gość: jadowity Re: Firefox będzie miał nowe logo IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.09, 08:55
      @duki: Zupełnie sie z Tobą zgadzam. Ja już zrezygnowałem z liska na rzecz opery
    • Gość: john.d Re: Firefox będzie miał nowe logo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.09, 09:32
      zgadzam się z kolegami wyżej - opera to bez dwóch zdań the best browser on earth.
      Ostatni FF wysypuje mi się co najmniej kilka razy na tydzień (w ten weekend 3 razy przy 3 otwartych kartach)
      Opera na tym samym sprzęcie - może raz w przeciągu ostatnich miesięcy (przy otwartych jednocześnie ponad 30 kartach)
    • Gość: mioso Re: Firefox będzie miał nowe logo IP: *.ae.poznan.pl 19.05.09, 09:34
      przecież to nie jest nowe logo, tylko logo po liftingu
    • Gość: Jael Re: Firefox będzie miał nowe logo IP: *.77-105-203.netatonce.net 19.05.09, 09:40
      ogon się biednemu firefoxowi przez te expperymenty rozwarstwił ;)
    • Gość: FIRE Re: Firefox będzie miał nowe logo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 09:44
      Opera jest najgorszą przeglądarką świata, kupa cyfrowego GÓWNA, a firefox to poprostu cudo
    • Gość: @ Re: Firefox będzie miał nowe logo IP: *.4web.pl 19.05.09, 09:58
      Taaaaaaaa, Opera the best hahahahaha. Wielka szkoda, że nikt tej debeściaczki, nie chce używać - Opera niecałe 9% udziału w rynku(Polska), a FF prawie 45%.
    • Gość: hmmm Re: Firefox będzie miał nowe logo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 10:00
      lis, któremu pali się własny ogon.
      czarno to widzę.
    • Gość: Phantom Re: Firefox będzie miał nowe logo IP: *.acn.waw.pl 19.05.09, 10:04
      ...i takie podejscie jest lepsze niz z layem allegro...
    • Gość: ah Re: Firefox będzie miał nowe logo IP: 91.203.249.* 19.05.09, 10:11
      Dla kogo oni te nowe logo zrobili? dla dzieci od wiejskiego tuningu z obowiązkowymi płomieniami?Używam FF od zawsze ale to jakaś komercja dla dzieci z gimnazjum
    • Gość: Lopez Re: Firefox będzie miał nowe logo IP: 195.117.118.* 19.05.09, 10:14
      *Shrug* kosmetyczne zmiany, które nie będą miały znaczenia dla nikogo poza portalikami, które z okazji wprowadzenia "nowego" logo dostaną zaproszenie na wielką konferencję, na której za to, że się obeżrą i dostaną torebkę z gadżetami, będą zachęcani do napisania o "innowacyjnym, pro-ekologicznym i kreatywnym podejściu firmy do polskiego klienta" ble ble ble...
    • Gość: : Re: Firefox będzie miał nowe logo IP: *.ds10.agh.edu.pl 19.05.09, 10:22
      Ogon mu się coraz bardziej pali.
    • Gość: : Re: Firefox będzie miał nowe logo IP: *.ds10.agh.edu.pl 19.05.09, 10:24
      "Wielka szkoda, że nikt tej debeściaczki, nie chce używać - Opera niecałe 9% udziału w rynku"
      Od kiedy zdanie większości jest wyznacznikiem tego co lepsze? Miałem okazję używać wszystkich najpopularniejszych przeglądarek i rzeczywiście, obiektywnie patrząc, Opera jest najlepsza.
    • Gość: menele.net.pl Re: Firefox będzie miał nowe logo IP: 195.248.88.* 19.05.09, 10:30
      Już lepsze loga robi elita żuli z menele.net.pl...
    • Gość: benihime Re: Firefox będzie miał nowe logo IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.09, 10:38
      No nie wiem czy opery nikt nie chce używać. FF jest przereklamowany - niektóre opcje które mam w operze od dawna weszły w FF dopiero teraz... A każada nowa wersja IE jest i tak w tyle o jedną generacje nawet za nowym FF
    • Gość: Franko Re: Firefox będzie miał nowe logo IP: *.multi-play.net.pl 19.05.09, 10:45
      Górny "draft rendering" różni się od dolnego "draft rendering". Górny "draft rendering" jest lepszym "draft renderingiem". Który jest prawdziwy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka