Gość: gosc IP: *.pl.hurra.com 18.05.09, 12:23 Na powyzszym obrazku znajdz 4 roznice Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: P Re: Firefox będzie miał nowe logo IP: *.tvk.torun.pl 18.05.09, 13:11 @gosc Niestety widze tylko 3 :D Link Zgłoś
Gość: korniszon Re: Firefox będzie miał nowe logo IP: *.cable.smsnet.pl 18.05.09, 14:57 pewnie bym nigdy tego nie zauważył gdyby nie ten "news" Link Zgłoś
Gość: Gog Re: Firefox będzie miał nowe logo IP: *.echostar.pl 18.05.09, 15:20 Bo tak działają firmy. LOGO jest modyfikowane bardzo delikatnie. Ale chyba wolę oktualne. Nowe jest bardzo zadziorne. -- www.ogrodypamieci.pl/profil/marilin-monroe Link Zgłoś
Gość: ksajtru Re: Firefox będzie miał nowe logo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.09, 17:58 tak fajniej jest.........dużo ładniejsze i trudniejsze do narysowania......peace Link Zgłoś
Gość: mniamek Re: Firefox będzie miał nowe logo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 08:36 Mnie natomiast zainteresowała ta kula ziemska (???). Jaka to część świata? Chyba logo robił jakiś Amerykanin, wg swoich wyobrażeń... Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Firefox będzie miał nowe logo IP: *.ip.netia.com.pl 19.05.09, 08:42 To nie kula ziemska, to księżyc przecież !! Link Zgłoś
Gość: Roger Re: Firefox będzie miał nowe logo IP: *.tpnet.pl 19.05.09, 08:53 Taaak, "desing". Typowe niechlujstwo gazeta.pl. W "papierze" raczej by to wychwycili, ale tutaj wszystko idzie na łapu-capu. Link Zgłoś
Gość: duki Re: Firefox będzie miał nowe logo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.09, 08:53 zamiast loga niech zrobią coś z tym fire foxem kiedy s był zarąbista przegladarką a teraz chodzi i sie cholernie muli, ma pełno błędów i naprawde chwilami jest już łatwiej z IE skorzystać bądx opry niż z FF Link Zgłoś
Gość: jadowity Re: Firefox będzie miał nowe logo IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.09, 08:55 @duki: Zupełnie sie z Tobą zgadzam. Ja już zrezygnowałem z liska na rzecz opery Link Zgłoś
Gość: john.d Re: Firefox będzie miał nowe logo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.09, 09:32 zgadzam się z kolegami wyżej - opera to bez dwóch zdań the best browser on earth. Ostatni FF wysypuje mi się co najmniej kilka razy na tydzień (w ten weekend 3 razy przy 3 otwartych kartach) Opera na tym samym sprzęcie - może raz w przeciągu ostatnich miesięcy (przy otwartych jednocześnie ponad 30 kartach) Link Zgłoś
Gość: mioso Re: Firefox będzie miał nowe logo IP: *.ae.poznan.pl 19.05.09, 09:34 przecież to nie jest nowe logo, tylko logo po liftingu Link Zgłoś
Gość: Jael Re: Firefox będzie miał nowe logo IP: *.77-105-203.netatonce.net 19.05.09, 09:40 ogon się biednemu firefoxowi przez te expperymenty rozwarstwił ;) Link Zgłoś
Gość: FIRE Re: Firefox będzie miał nowe logo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 09:44 Opera jest najgorszą przeglądarką świata, kupa cyfrowego GÓWNA, a firefox to poprostu cudo Link Zgłoś
Gość: @ Re: Firefox będzie miał nowe logo IP: *.4web.pl 19.05.09, 09:58 Taaaaaaaa, Opera the best hahahahaha. Wielka szkoda, że nikt tej debeściaczki, nie chce używać - Opera niecałe 9% udziału w rynku(Polska), a FF prawie 45%. Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Firefox będzie miał nowe logo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 10:00 lis, któremu pali się własny ogon. czarno to widzę. Link Zgłoś
Gość: Phantom Re: Firefox będzie miał nowe logo IP: *.acn.waw.pl 19.05.09, 10:04 ...i takie podejscie jest lepsze niz z layem allegro... Link Zgłoś
Gość: ah Re: Firefox będzie miał nowe logo IP: 91.203.249.* 19.05.09, 10:11 Dla kogo oni te nowe logo zrobili? dla dzieci od wiejskiego tuningu z obowiązkowymi płomieniami?Używam FF od zawsze ale to jakaś komercja dla dzieci z gimnazjum Link Zgłoś
Gość: Lopez Re: Firefox będzie miał nowe logo IP: 195.117.118.* 19.05.09, 10:14 *Shrug* kosmetyczne zmiany, które nie będą miały znaczenia dla nikogo poza portalikami, które z okazji wprowadzenia "nowego" logo dostaną zaproszenie na wielką konferencję, na której za to, że się obeżrą i dostaną torebkę z gadżetami, będą zachęcani do napisania o "innowacyjnym, pro-ekologicznym i kreatywnym podejściu firmy do polskiego klienta" ble ble ble... Link Zgłoś
Gość: : Re: Firefox będzie miał nowe logo IP: *.ds10.agh.edu.pl 19.05.09, 10:22 Ogon mu się coraz bardziej pali. Link Zgłoś
Gość: : Re: Firefox będzie miał nowe logo IP: *.ds10.agh.edu.pl 19.05.09, 10:24 "Wielka szkoda, że nikt tej debeściaczki, nie chce używać - Opera niecałe 9% udziału w rynku" Od kiedy zdanie większości jest wyznacznikiem tego co lepsze? Miałem okazję używać wszystkich najpopularniejszych przeglądarek i rzeczywiście, obiektywnie patrząc, Opera jest najlepsza. Link Zgłoś
Gość: menele.net.pl Re: Firefox będzie miał nowe logo IP: 195.248.88.* 19.05.09, 10:30 Już lepsze loga robi elita żuli z menele.net.pl... Link Zgłoś
Gość: benihime Re: Firefox będzie miał nowe logo IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.09, 10:38 No nie wiem czy opery nikt nie chce używać. FF jest przereklamowany - niektóre opcje które mam w operze od dawna weszły w FF dopiero teraz... A każada nowa wersja IE jest i tak w tyle o jedną generacje nawet za nowym FF Link Zgłoś
Gość: Franko Re: Firefox będzie miał nowe logo IP: *.multi-play.net.pl 19.05.09, 10:45 Górny "draft rendering" różni się od dolnego "draft rendering". Górny "draft rendering" jest lepszym "draft renderingiem". Który jest prawdziwy? Link Zgłoś