al-ki 12.12.03, 09:12 Używam KDE 3.1 i nie mogę znaleźć tej opcji a wiem, że się da to zrobić - mieć przezroczyste menu. Obawiam się, że prawdopodobnie trzeba wyedytować jakiś plik, nie mam pojęcia jaki i jak? Pomożecie :)? Link Zgłoś Obserwuj wątek
szycha216 Re: Ja chcę przezroczyste menu w panelu! 12.12.03, 10:34 Ja chce wielką wanne, bąbelki i lirty sampana ! [ Najnowsza forma zadania pytania. Jak wolno i anonimowo. ] Link Zgłoś
al-ki Re: Ja chcę przezroczyste menu w panelu! 12.12.03, 10:43 W sumie to brałem pod uwagę możliwość takiej odpowiedzi, ale nie spodziewałem się jej. Jestem na tym forum od początku, na komputerach i internecie też czasem pisuję, czasem się zapytam, czasem pomogę. Wielu ludzi mogłoby nauczyć się ode mnie zadawania pytań. Moja forma tematu miała być trochę żartobliwa, nie do końca poważna. Liczyłem na to, że moje intencje zostaną prawidłowo odczytane. Nie zostały, może mnie za mało czytasz, nie obchodzi mnie to. Rację masz, bo może jakiś nowy fan pingwina wejdzie na forum i weźmie ze mnie zły przykład. Wsadziłbym mordę w kubeł, dyby napisał mi to np. kell lub da.killa Oni mi pomogli parę razy, Ty, hmm chyba nie. Problem to jednak dla mnie nadal istniejący. Chcę mieć przezroczyste menu. I nie wiem jak to zrobić. Link Zgłoś
e_111 Re: Ja chcę przezroczyste menu w panelu! 12.12.03, 12:00 ...Keep cool ;) KDE ControlCentr-->Styl/czy jakos tam -->Efekty Link Zgłoś
al-ki Re: Ja chcę przezroczyste menu w panelu! 12.12.03, 21:58 Jak ja to przegapiłem to nie mam pojęcia :) Bien merci :))))) Link Zgłoś