Dodaj do ulubionych

Windows 7 - Microsoft pokazał pudełka

IP: 193.201.137.* 25.06.09, 10:31
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Wieklie Wu Re: Windows 7 - Microsoft pokazał pudełka IP: 213.199.194.* 25.06.09, 12:47
      a na co komu plastik w pudelkach ? kawalek tektury skleic w odpowiednich miejscach i juz mamy najekologiczniejsze pudelko swiata ..
    • Gość: devinette Re: Windows 7 - Microsoft pokazał pudełka IP: *.c198.msk.pl 25.06.09, 15:32
      Drewniane pudełka zrobić %-)
    • Gość: omg, ale problemy! Re: Windows 7 - Microsoft pokazał pudełka IP: 86.46.52.* 25.06.09, 19:59
      A mnie się widzą. Sa jedyne w swoim rodzaju i trudno je podrobić, o co zresztą chodziło! Przed otwarciem pudełka wystarczy przeczytać instrukcję. Czy to takie trudne???
    • Gość: QiX Re: Windows 7 - Microsoft pokazał pudełka IP: *.predom.biz.pl 26.06.09, 12:21
      Kiedy premiera?
    • Gość: macuser Re: Windows 7 - Microsoft pokazał pudełka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 12:24
      o ekologii to sie panowie z Redmond mogliby duzo nauczyc od tych z Cupertino :)
    • remo29 Re: Windows 7 - Microsoft pokazał pudełka 26.06.09, 12:25
      > Sa jedyne w swoim rodzaju i trudno je podrobić

Dobre, dobre... Taki tekst w kraju, gdzie perfekcyjnie podrabia się wszystko, jest naprawdę niecodzienny <rotfl>
    • Gość: sponsorowany Re: Windows 7 - Microsoft pokazał pudełka IP: *.jjs-isp.pl 26.06.09, 12:27
      premiera wkrótce, bo dużo sponsorowanych w tej gazetce wrzucają!

Po co jakieś pudełka? Przecież zmieni się tylko adres repozytorium:

zamiast vista.microsoft.com/sources, bin, security itd wpisujemy seven.microsoft.com, a w ogóle to samo się zrobi!
    • Gość: hihihi Re: Windows 7 - Microsoft pokazał pudełka IP: *.jjs-isp.pl 26.06.09, 12:36
      USA będzie traciło swoje znaczenie, świat już nie chce finansować ich wirtualnych kredytów, produkcję praktycznie wszystkiego przeniesiono do Chin, taki małomiękki jest jednym z ostatnich reliktów dofinansowywania przez świat zdychającego dinozaura. O ile samolot Boeinga ma rzeczywistą, materialną wartość za którą stoi potężne know-how, to łindołs jest dyletancko napisanym systemikiem absolutnie niewartym takiej kasy. To długo nie pociągnie ale teraz jeszcze się uda.

Tusku! Jeśli nie zrobisz czegoś w kierunku wspierania rozwoju własnych systemów i programistów, nie zagłosuję na ciebie. O nie!
    • Gość: Ronaldinio Re: Windows 7 - Microsoft pokazał pudełka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 12:38
      @ omg, ale problemy!

To czy trudno podrobić jest bez znaczenia, bo jak ktoś kupuje pirata, to wie, że to pirat. Natomiast za to, że opakowanie jest "jedyne w swoim rodzaju" płacą ci, którzy kupują oryginał. Zresztą na co komu piękne opakowanie skoro właściwym produktem jest oprogramowanie na hdd, a pudełko z płytą po zainstalowaniu i tak ląduje w szufladzie.
    • Gość: Gość Re: Windows 7 - Microsoft pokazał pudełka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 12:39
      To teraz już wiem, na czym polega innowacja w MS Vista 7: na pudełkach! Gdyby jeszcze te pudełka można było kupić bez zawartości...
    • Gość: franko dela micro Re: Windows 7 - Microsoft pokazał pudełka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 12:47
      Kupie se Win7 dopiero po SP3 :) .
    • tomafu Re: Windows 7 - Microsoft pokazał pudełka 26.06.09, 12:53
      ..no bo w sumie pudełka najważniejsze ;)
    • Gość: tymon Re: Windows 7 - Microsoft pokazał pudełka IP: *.76.classcom.pl 26.06.09, 13:03
      pudełka jak pudełka. pudełko z leopardem, to jest dzieło sztuki!
    • Gość: RWD Fan Windows 7 - Microsoft pokazał pudełka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 13:14
      I oto kolejny artykuł z długiej serii p.t.: "jak Gazeta dawała do zrozumienia, że premiera kolejnych Windowsów to wielkie wydarzenie"...
    • Gość: eee tam Re: Windows 7 - Microsoft pokazał pudełka IP: *.tunnel.hp.net 26.06.09, 13:20
      siodemka fajna jest i tyle.
      jak ja jeszcze tu i tam dopracuja, bedzie mozna z tym zyc - w przeciwienstwie do Windows Wysra
    • Gość: hakier Windows 7 - Microsoft pokazał pudełka IP: 78.8.254.* 26.06.09, 13:34
      @sponsorowany

Tak ciężko jest Ci zrozumieć, że są ludzie, którzy potrzebują systemu działającego i gotowego do pracy *po wyjęciu z pudełka*? Nie każdy marzy o zaoszczędzeniu kilku stów po to, żeby siedzieć dwa tygodnie nad konfiguracją plików tekstowych i kompilacją jądra :-)
      Ale nic, pożyjesz, zmądrzejesz.
    • Gość: ada Windows 7 - Microsoft pokazał pudełka IP: *.ipartners.pl 26.06.09, 13:39
      dyletancko napisanym. hahahah.. odezwał się forumowy geek i geniusz :)

idz, zajmij sie ciosaniem swoich stronek w php i pisaniem skryptow w bashu ;p
    • Gość: Mabar Re: Windows 7 - Microsoft pokazał pudełka IP: *.biol.uw.edu.pl 26.06.09, 13:41
      Jakby M$ miał pakować do pudełka instrukcje do Windowsów to by pudełko miało rozmiar lodówki, szczególnie jeśli byłyby tam porady co zrobić jeśli coś nawali lub zawiesi... ;)
    • Gość: Mabar Windows 7 - Microsoft pokazał pudełka IP: *.biol.uw.edu.pl 26.06.09, 13:46
      ...a jeśli chcesz mieć system na prawdę gotowy do pracy po wyjęciu z pudełka to lepiej już zainwestować w Mac OS X (po wakacjach pojawi się następna wersja: Snow Leopard). Ja tak zrobiłem i jestem bardzo zadowolony (łatwiejszy w obsłudze i ładniejszy od Windowsa, a stabilny, szybki i bezpieczny jak Linux).
    • Gość: Yonderbrack Windows 7 - Microsoft pokazał pudełka IP: *.ms.gov.pl 26.06.09, 13:50
      Bardzo śmieszą mnie typki piszczące o sponsorowaniu artykułów o W7 przez Mikromiękkiego. Czy do waszych zakutych pał trafi w końcu fakt, że nowy OS firmy do której należy co najmniej 88% rynku jest bardziej interesujące, niż nowości ze świata pingwina. którego według najbardziej przychylnych dla Linuxa ocen uzywa nieco ponad 2% kompoużywaczy? (w Polsce około 0,5%) I ciekawi mnie ilu z tych Linuksiarzy ma Windę na drugiej partycji :)
    • Gość: kamil Windows 7 - Microsoft pokazał pudełka IP: *.csk.pl 26.06.09, 13:53
      Bu ha ha ha ha Ściema jakich mało! Rozmumiem, że to dział "z dup..y wyjęte"? Idę o zakład, że te opakowania zostały na prędce zrobione przez kolegę z redakcji... Nie da się ukryć, że to coś na górze to tandetny "mix" xp i visty Misiu pysiu nie będzie czegoś takiego jak w7 professional... Taki obrazek to i ja potrafię zrobić
    • Gość: Cor Windows 7 - Microsoft pokazał pudełka IP: *.europe.hp.net 26.06.09, 13:54
      Mac OS X bezpieczny? Na prima aprilis sie spozniles z tym zartem.
    • Gość: niemabar Windows 7 - Microsoft pokazał pudełka IP: *.ms.gov.pl 26.06.09, 13:56
      Stabilny jak Linux? Zajadów dostanę. Bezpieczny MAC? Ten sam system, który przy kazdych testach bezpieczeństwa okazuje się być dziurawy jak sito? I powiedz mi robaczku świetojański kiedy ostatnio miałeś do czynienia z niecrackowana windą? Bo jak uzywam XPeka lat kilka tak nigdy mi się nie zawiesił, a Srakabuntu wywalał sie tak często, że w końcu pożegnaliśmy się, bez żalu z mojej strony. I jak pytam po ludziach kiedy im się ostatnio winda sfajdała, to z reguły nie mieli takiego przypadku.
    • Gość: Jojek Windows 7 - Microsoft pokazał pudełka IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.06.09, 14:58
      ile m$ płaci gazecie za pisanie o tych wszystkich pierdołach związanych z win7? bo to już jest nawet nie śmieszne a żałosne, żeby na stronie głównej portalu wisiał artykuł o pudełkach i jeszcze do tego pisać : "Trudno tę informację nazwać przełomową, ale nas zainteresowała (...)" Zainteresowała was?!?! to macie godne pożałowania zainteresowania!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka