Dodaj do ulubionych

kwestionariusz uzytkowania Internetu2

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.03, 10:04
Prowadze badania na temat uzytkowania Internetu, jezeli czytasz ten post,
masz ochote na to by wspomoc nauke, to zapraszam na strone
ksui.republika.pl
w celu wypelnienia kwestionariuszy

Serdecznie Pozdrawiam
Krystian
IP UAM
Obserwuj wątek
    • Gość: K.P. Re: kwestionariusz uzytkowania Internetu2 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.12.03, 15:07
      Chciałem odpowiedzieć, ale ilość pytań i sposób ich przewijania spowodowały, że
      się załamałem. Niezależnie od sytuacji nie mieszczę się w kategorii wiekowej.
      Pozdr
      • eressea Re: kwestionariusz uzytkowania Internetu2 21.12.03, 15:29
        Myslę, że to ciekawy kwestionariusz. Co prawda nie wiem do czego posłużą
        niektóre pytania, całkowicie nie związane z użytkowaniem internetu, ale warto
        poświęcic swój czas. Kwestionariusz dał mi trochę do myślenia :)
        • Gość: e.111 Re: kwestionariusz uzytkowania Internetu2 IP: *.arcor-ip.net 21.12.03, 21:26
          eressea napisała:

> > . Kwestionariusz dał mi trochę do myślenia :)
          >
          ...mnie rowniez, a zwlaszcza powiazania "autora" kwestionariusza Krystiana
          zwanego Kryniu,tworcy tej dyletanckiej strony niejakiego Dracusa,i nastepujacych
          adresow www:
          galeria.kasss.com/details.php?image_id=214&mode=search
          galeria.kasss.com/details.php?image_id=171
          www.innastrona.pl/user/dracus/
          Wnioski niech kazdy wyciagnie sobie sam...
          • Gość: domink666 Re: kwestionariusz uzytkowania Internetu2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.03, 21:38
            podstempny pedał :)
            • Gość: eressea Re: kwestionariusz uzytkowania Internetu2 IP: 62.141.209.* 21.12.03, 23:08
              Eee, nie kapuje o co Wam chodzi. Co z tego, że to homoseksualista? Niby jakie
              wnioski powinno sie z tego faktu wyciagnąć?
              • Gość: e.111 Re: kwestionariusz uzytkowania Internetu2 IP: *.arcor-ip.net 21.12.03, 23:29
                ...widzisz to jest tak.Nie mam nic przeciwko gejom,masonom i cyklistom ;).Tylko
                uwazam ze to jest co najmniej dziwne ze ktos zadaje Ci mase roznych pytan typu
                czy mieszkasz sam, czy czujesz sie samotny,czy masz nieprzyzwoite mysli i prosi o
                podanie wieku płci i miejsca zamieszkania a na koniec "kwestionariusza" wlacza
                twoj lokalny program mailowy i wysyla cala liste do siebie, rzecz jasna z
                zalaczonym twoim prywatnym adresem e-mail...
                Uczciwiej chyba bylo by napisac jestem gejem i szukam bratniej duszy, czy tam
                czegos innego...ale to juz raczej na innym forum.
                Internet nie jest az tak bardzo anonimowy jak to sie niektorym wydaje...

rgds::E111
                • dracus2 Re: kwestionariusz uzytkowania Internetu2 22.12.03, 00:56
                  W kwestii wyjasnienia:
                  Prowadze badania na temat uzytkowania Internetu, wplywu stopnia uzywania na
                  zaleznosci osobowosciowe.
                  Moje preferencje seksualne nie maja nic wspolnego z ta tematyka, zreszta jak
                  chcialbym sobie znalezc bratnia dusze, to sa ku temu znacznie prostsze sposoby.

Pozdrawiam Serdecznie

Krystian
        • dracus2 Re: kwestionariusz uzytkowania Internetu2 22.12.03, 00:58
          eressea napisała:

> Myslę, że to ciekawy kwestionariusz. Co prawda nie wiem do czego posłużą
          > niektóre pytania, całkowicie nie związane z użytkowaniem internetu, ale warto
          > poświęcic swój czas. Kwestionariusz dał mi trochę do myślenia :)
          >

ciesze sie eressea, ze podczas rozwiazywania kwestionariusza znalazlas tez cos
          dla siebie, ze dal Ci on do myslenia.

Pozdrawiam

Krystian
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka